Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Търгове

ТП ДЛС Шерба с обществена надпревара за доставка чрез покувпка на масла, консумативи и резервни части за БМТ и др

02.06.2020 г.

Обществена поръчка с предмет „Доставка, осъществена чрез покупка на прогнозни видове масла, консумативи и резервни части за бензиномоторни триони /БМТ/ и други, съгласно техническа спецификация“ обяви ТП ДЛС Шерба на сайта на Агенция по обществените поръчки.

 

Кодовете на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) е Доставки.

- 16820000, 

- 24951000

 

 

Срокът за получаване на офертите е 17:00 часа на 12.06.2020 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

Номер: 9099096

 

Статии

  • Дизайнер на мебели? Защо не? С ПЛТГ „Никола Вапцаров" ще споделяме възможности за обучение и реализация

    Емблематичната Професионална лесотехническа гимназия (ПЛТГ) „Никола Вапцаров“, което се намира в гр. Банско, вече е част от партньорите ни в Академична борса на Борса.bg. Гимназията е първото учебно заведение сред партньорите ни от града, намиращ се в подножието на красивата Пирин планина. За 70-годишната история на училището и за възможностите за обучение и реализация в наши дни, ще ви разкажем в следващите редове… Приятно четене!

  • LDG: Антибактериални кърпи Uniwipe дезинфекцират обекти в хранително-вкусовия сектор и здравеопазването

    Чистите повърхности и материали, особено в хранително-вкусовата и здравната индустрия са задължителни на първо място заради безопасността и здравето на хората. Ето защо именно в тези сфери бързото и лесно почистване е приоритет. Фирма LDG предлага функционално и специализирано решение, чрез което дезинфекцията се осъществява с едно движение. Uniwipe са антибактериални мокри кърпички от ново поколение, подходящи за различни видове повърхности.