Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Търгове

ТП на НОИ-Сливен с обява за поддръжка и осигуряване на резервни части за климатици и климатични инсталации

22.05.2020 г.

Обществена поръчка с предмет „Абонаментна поддръжка и осигуряване на резервни части и консумативи за климатици и климатични инсталации в ТП на НОИ-Сливен“ обяви ТП на НОИ-Сливен на сайта на Агенция по обществените поръчки.

 

Кодът на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) е 50700000: Услуги.

 

Срокът за получаване на офертите е 17:00 часа на 16.06.2020 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

Номер: 00145-2020-0019

Статии

  • Рапид: Декоративните перфорирани ламарини на Perfo Linea впечатляват с изящна орнаментика и естетичен вид

    Архитектите, инженерите и дизайнерите често избират за своите проекти перфорирани метални ламарини. Те са известни със своята забележителна универсалност, тъй като могат ефективно да се използват съвместно с широк спектър от строителни материали. Красивите дизайни, уникалните шарки, както и светлинните ефекти, създадени от такива перфорирани листове, дават голям шанс да създадете изключителни фасади, слънцезащитни конструкции, перила, перголи или други архитектурни елементи.

  • На пазар за техника през май

    „Едни от най-хубавите неща се случват през пролетта“. В тона на тази сентенция искаме да Ви съобщим за новите промоционални предложения от водещи технически компании в България, валидни в Промо.bg през месец май. Селектирахме ги специално за Вас. Офертите от раз ще улеснят работата Ви, ще Ви подготвят за есента и зимата, ще Ви дадат точни резултати от измерванията и ще Ви помогнат да сглобите най-добрите бутикови табла и винаги ще знаете кой звъни на вратата. Разбира се, в Промо.bg има изобилие от още техника на промоция, за която гарантираме, че никак не е за изпускане. Затова, нека не губим време и да се заемем с избора на момента...