Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Търгове

Търг от ЕСО ЕАД МЕР-Пловдив за абонаментно обслужване и поддръжка на системи за видеонаблюдение и контрол

12.09.2019 г.

Обществена поръчка за абонаментно обслужване и поддръжка на изградените в п/ст Пловдив 400 и в/ст Ветрен системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа, за срок от 3 години, обяви Електроенергийният системен оператор (ЕСО) ЕАД МЕР-Пловдив на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки.

 

Кодът на поръчката съгласно Общия терминологичен речник (CPV) е 50600000: Услуги по ремонт и поддържане на материали за защита и безопасност.

 

Срокът за получаване на офертите е 16:30 часа на 01.10.2019 г.

 

Повече информация за обявената обществена поръчка може да намерите на официалния сайт на Агенцията по обществени поръчки:

 

Номер: 01379-2019-0184

Инженерна борса

Статии

  • Димас Пласт представя Akemi – професионални химически продукти за промишлеността

    „Продуктите от гамата на Akemi се произвеждат в точните пропорции за всеки клиент. Сред тях са адаптирани двукомпонентни замазки и лепила на базата на полиестер и епоксидна смола с най-високо качество за широк спектър от приложения, както и двукомпонентни замазки и лепилни системи за индустриални решения, които се предлагат съобразно конкретните изисквания“, разказаха за Инженер.bg от Димас Пласт – официален представител на Akemi за България.

  • Промо.bg: На пазар за техника през февруари

    Макар да е все още февруари, моментът да ви представим най-горещите оферти от Промо.bg отново настъпи. А те, разбира се, са повече от добри и изключително разнообразни. Този месец имате възможност да избирате между висококачествени инструменти, осветление, индустриални принтери, решения за отопление и още много други артикули от доказани международни производители. И всичко това, за да ви върви в работата гладко като по вода. Е, заинтригувахме ви, нали? Тогава не се бавете, а продукт като за вас си изберете.