Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

 • БулЕлектрик Груп: С умната външна камера Netatmo PRO Вашият дом е във Вашите ръце – от всяко устройство

  БулЕлектрик Груп: С умната външна камера Netatmo PRO Вашият дом е във Вашите ръце – от всяко устройство

  Наблюдението на дома от разстояние е реалност! Можете да се насладите на по-безопасен и сигурен дом. Netatmo, част от голямото семейство на Legrand Group, отваря нови възможности пред Вас със своите иновативни и интелигентни решения с изключително красив и елегантен дизайн. „Сред тях е външната свързана камера Netatmo PRO, благодарение на която в реално време виждате какво се случва близо до входната ви врата или в градината“, разказаха за Инженер.bg от фирма БулЕлектрик Груп.

 • Нови решения за пожарна безопасност ще представи Телетек Електроникс на безплатен уебинар на 8 април

  Нови решения за пожарна безопасност ще представи Телетек Електроникс на безплатен уебинар на 8 април

  Телетек Електроникс е сред най-големите производители на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника в Европа. Дори и по време на въведената у нас извънредна ситуация, дружеството не спира да работи за клиентите си и да ги информира за новостите от областта на пожарната безопасност. „Включете се в безплатния ни уебинар тази сряда, 8 април, от 10:00 ч. до 12:00 ч., когато ще Ви представим техническите характеристики на нашите разработки за 2020 г.”, споделиха от Телетек Електроникс.

 • Текра: Иновация от Dahua Technology – пълноцветна детекция в условия на слаба осветеност

  Текра: Иновация от Dahua Technology – пълноцветна детекция в условия на слаба осветеност

  Международният производител на смарт IoT продукти за видеонаблюдение и сигурност Dahua Technology разработи решение за пълноцветна детекция на обекти в условията на изключително слаба осветеност. Иновацията съчетава две водещи технологии на дружеството – Full-color и интелигентната функция за засичане на движениe Smart Motion Detection (SMD). Интегрирането на тези две технологии е първото по рода си в индустрията, което осигурява несравнима добавена.

 • Иновативни UPS устройства Socomec и литиево-йонни батерии на Saft осигуряват защита на суперкомпютъра на Total

  Иновативни UPS устройства Socomec и литиево-йонни батерии на Saft осигуряват защита на суперкомпютъра на Total

  Иновативните UPS устройства с възможност за замяна в работен режим на Socomec и високоефективните литиево-йонни батерии на Saft осигуриха на четвъртата по големина в света компания за добив на нефт и газ Total защита на суперкомпютъра (HPC), обслужващ центъра ѝ за данни. Socomec и Saft, лидер в производството на батерии, създадоха и внедриха успешно високоефективна UPS система с литиево-йонни батерии за центъра за данни на научно-изследователското звено на Total в град По.

 • Сигнално-охранителни и пожароизвестителни системи на Телетек Електроникс – в знакови обекти по цял свят

  Сигнално-охранителни и пожароизвестителни системи на Телетек Електроникс – в знакови обекти по цял свят

  Знаете ли какво е общото между кметството на град Лисабон, Португалия, Crowne Plaza Hotel – Доха, Катар, Sheraton Hotel – Оран, Алжир, Istanbul Central Bus Station – Турция и Santa Rita de Cassia – Бразилия? Всички те са оборудвани с български сигнално-охранителни и пожароизвестителни системи. Заслугата е на Телетек Електроникс – предприятие, част от структурата на Телетек Груп, специализирано в производството на цялостни комуникационни решения за всякакъв тип сгради.

 • Цялостни противопожарни системи Victaulic – съчетание между технологичен тренд и най-високо ниво на безопасност

  Цялостни противопожарни системи Victaulic – съчетание между технологичен тренд и най-високо ниво на безопасност

  Интригуващ, уютен и пълен с иновации – демонстрационният бус на Victaulic прекара три дни в двора на HTI България. Като ексклузивен представител на белгийския производител, българското логистично дружество зае ролята на домакин на срещата между Victaulic и заинтересованите представители на инженерния, строителния и инсталаторския бранш. А основна тема на демонстрациите бяха цялостните противопожарни системи на Victaulic, съчетаващи последния писък в технологичния тренд.

 • PNR разработи специални дюзи за най-строгите изисквания за противопожарната безопасност на пътни съоръжения

  PNR разработи специални дюзи за най-строгите изисквания за противопожарната безопасност на пътни съоръжения

  Утвърдената италианска компания PNR е разработила специални дюзи, които удовлетворяват и най-строгите изисквания за противопожарната безопасност в магистрални, пътни и железопътни тунели. „Европейската комисия, в качеството си на институция, която отговаря за програмата „Хоризонт 2020“ за научни изследвания и иновации за периода 2014-2020 г., връчи на PNR Italia сертификат за върхово постижение. Той се отнася за тестване в оперативна среда и одобрение за използване на дюзата RRZ в магистрални тунели в ролята на активна противопожарна система“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Индуматик, която е изключителен представител на италианската фирма за България.

Още от Сигурност