Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

БулЕлектрик Груп: С умната външна камера Netatmo PRO Вашият дом е във Вашите ръце – от всяко устройство

 

Наблюдението на дома от разстояние е реалност! Можете да се насладите на по-безопасен и сигурен дом. Netatmo, част от голямото семейство на Legrand Group, отваря нови възможности пред Вас със своите иновативни и интелигентни решения с изключително красив и елегантен дизайн. Сред тях е външната свързана камера Netatmo PRO, благодарение на която в реално време виждате какво се случва близо до входната Ви врата или в градината. „Netatmo PRO е единствената умна външна камера, която може да различава хора, животни и автомобили и чрез безплатното приложение Netatmo Security Ви дава пълен достъп до всичките си функции“, разказаха за Инженер.bg от фирма БулЕлектрик Груп, която предлага продуктите на Netatmo в своя онлайн магазин БулСмарт.„С умните камери Netatmo PRO защитавате дома си и отвън, и отвътре. В случай на нарушител в дома получавате незабавно известие на смартфона си. Съхранението на данни, както и всички характеристики и актуализации са достъпни по всяко време, без абонамент или такси“, уточниха още от компанията.

 

Камерата разполага с функция за лицево разпознаване и идентификация на животни, което дава възможност членовете на семейството да бъдат изключени и да бъдат записвани само нарушителите. Алуминиевият корпус й придава модерен и стилен дизайн, като същевременно я прави изключително издръжлива. Видеозаписите са в отлично Full HD качество, а функцията Zoom позволява детайлно увеличение на картината. Умната камера Netatmo PRO е изцяло влаго- и водоустойчива с HZO стандарт за защита, което я превръща в оптимално решение за употреба на открито. Тя е в състояние да засича движещи се обекти в обсег до 20 m и гарантира криптиране от най-високо, тип банково, ниво.

 

Функции на умната камера Netatmo PRO:


 •  - Ултрапрецизни нотификации в реално време;
 •  - Функция „Зони за наблюдение“ – до 4 зони по избор;
 •  - Откриване и разпознаване на хора, автомобили и животни;
 •  - Персонализиране на известията в приложението;
 •  - Без такси в Netatmo: свободен достъп до видео паметта по всяко време, пълен достъп до всички функции и безплатни обновявания на приложението;
 •  - Напълно защитена информация и 100%-ва сигурност: видео-презентациите се съхраняват локално на включената в комплекта microSD карта, като е предвидена възможност видеоклиповете да се прехвърлят и съхраняват  на личния облак на потребителя в Dropbox или автоматично да се архивират на личния му FTP сървър; След изчерпване на лимита на картата, новите клипове заменят най-старите, но винаги сте в течение на случващото се.
 •  - Интегриран смарт прожектор;
 •  - Инфраред нощно виждане;
 •  - Замества съществуващо осветление за по-лесна инсталация;
 •  - Безплатно сваляне на видеозаписи;
 •  - Възможност за инсталиране на „n” на брой камери и управление от едно и също приложение;
 •  - Възможност за предоставяне на достъп на други лица през приложението;
 •  - 100° полезрение;
 •  - 1080p Full HD видео;
 •  - Съвместимост с Apple Homekit/Google Assistant/IFTTT.


Предимства:


 - При улавяне външно присъствие –  на човек, кола или животно, незабавно Ви уведомява


„Всеки дом е уникален. Затова и с интелигентната външна камера Netatmo PRO получавате персонализирани известия според настройките, които Вие сте задали. А благодарение на функцията Alert-Zones можете да изберете конкретни зони, които да наблюдавате. Това позволява веднага да разберете, когато някой приближава“, обясниха от БулЕлектрик Груп. „Интелигентната външна камера Netatmo PRO е способна на много повече от това просто да регистрира някакво движение и да изпраща известия, когато някой обикаля около дома, ходи по алеята, приближава с кола или домашният любимец се разхожда. Тя записва само, когато наистина нещо се случи или открие непознат субект, така че да не получавате непрестанно излишни нотификации и да губите време за гледане на ненужни кадри“, допълниха те.


 

 - Денонощно предпазва от влизане с взлом и щети по имота


„Дискретното инфрачервено нощно виждане на камерата дава възможност да наблюдавате какво се случва около дома Ви и през тъмната част на деня, а интегрираният смарт LED прожектор позволява да я ползвате и като осветителна система, замествайки всички съществуващи външни осветителни тела“, заявиха от компанията. „Прожекторът може да бъде включен/изключен ръчно чрез приложението, да се ползва като осветител, както и да бъде настроен да се включва автоматично, само когато открие човек, кола или животно поотделно или всички едновременно. Така имате стабилна и надеждна система за сигурност с мощна прожекторна светлина“, добавиха още от БулЕлектрик Груп.


 - Напълно устойчива на всякакви атмосферни влияния


„Умната външна камера Netatmo PRO е специално проектирана за употреба на открито и благодарение на HZO технологията – иновативно решение за покритие, създаващо тънък предпазен филм, може да издържи при най-различни атмосферни условия: дъжд, сняг, влага, прах и мръсотия. Можете да инсталирате безпроблемно толкова тела, колкото сметнете за необходимо около имота си“, посочиха специалистите от БулЕлектрик Груп.

 

 - Сигурност и защита ден и нощ


„Умната външна камера Netatmo PRO и приложението Netatmo Security позволяват да набюдавате дома си дистанционно по всяко време, отвсякъде и от всяко устройство. Приложението дава възможност да следите на живо и в реално време какво се случва около Вашата собственост, както и да превъртате през минали кадри и да изтегляте съответните видеоклипове. Netatmo Security може да бъде свалено напълно безплатно за устройства на Apple и Android“, коментираха от българското дружество.


 - Безплатно и гъвкаво съхранение на видео записи


„Без абонамент, без договор и без такси. Съхраняването на видеоклипове е безплатно на включената 8GB microSD карта с възможност за използване на личен Dropbox акаунт или личен FTP сървър като допълнително място за съхранение“, подчертаха от компанията.


 

 - Управление с гласови команди


„Умната камера Netatmo PRO е напълно съвместима с гласовите виртуални асистенти Apple HomeKit, Google и IFTTT и може изцяло да бъде управлявана с глас. Освен това, може да се създадат персонализирани сценарии, така че тя да бъде свързана с други интелигентни решения у дома“, отбелязаха от БулЕлектрик Груп.

 

 - Лесен и бърз монтаж, подходящ за всеки дом


„Без значение дали заменяте външното осветление с нея или монтирате интелигентната външна камера Netatmo PRO на ново място, имате решение за бърз и лесен монтаж. За оптимална работа, инсталирайте камерата на височина от 2.5 до 4 m, с ъгъл на наклона около 30°. Трябва да я свържете през WiFi и да изтеглите приложението Netatmo Security на смартфона си. След това можете да я конфигурирате с Вашите предпочитания и това е всичко“, обясниха експертите от компанията.


Подробности относно инсталацията можете да видите в няколко бързи стъпки от ТУК, а от видеото по-долу Ви предоставяме възможност да запознаете нагледно и в детайли със свързаната външна камера NetatmoPRO!


 

Повече информация за БулEлектрик Груп ООД и електронния магазин bulsmart.bg, марките, продуктите и услугите, които предлагат у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: БулEлектрик Груп

Още от Сигурност