Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Решения на Belimo осигуряват пожарна безопасност от най-високо ниво в завода на гиганта TSMC в Нанкин, Китай

 

       


Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited (TSMC) е един от най-големите производители на интегрални схеми в света, както и най-мащабната компания в Тайван, която е с годишен общ капацитет от 4.3 млн. броя печатни платки. Този тип производствен процес съвсем естествено поставя високи изисквания към температурата, влажността на въздуха, чистотата на работните помещения и интензивността на електростатичното поле. Решение за поддържане на оптимални стойности на параметрите на микроклимата в завода на TSMC в гр. Нанкин, Китай, тайванското предприятие открива сред богатия набор от продукти на водещия швейцарски производител Belimo, съобщиха за Инженер.bg от Белимо България.Регулиращи вентили от най-ново поколение


„Двупътните и трипътните регулиращи вентили CCV от ново поколение се предлагат с вътрешна резба или фланци и сфера от неръждаема стомана. Благодарение на смазването си без силикон, те издържат на температури от -10 °C без подгряване на вентила до 120 °C. Вентилите CCV работят при максимално работно налягане от 1600 kPa, като пестят пространство и средства, а полето им на приложение е още по-широко“, коментираха от българската фирма.


 

Сред предимствата на продуктите са лесният монтаж, при който е намалена значително възможността за допускане на грешки. Вентилите са оборудвани с доказания във времето и патентован от Belimo диск.


Регулиращите вентили са проектирани и с грижа към околната среда, тъй като при тяхната изработка Belimo оптимизира използваните материали и намалява теглото им.


Максимална защита при пожари


Belimo е утвърден производител и в сферата на решенията за пожарна безопасност. Противопожарните и противодимните механизми се грижат за безопасността в сградата и функционират успешно, дори при екстремни условия.


Микроконтролерите на Belimo позволяват на двигателите да генерират висок въртящ момент при малка големина на тока и по този начин се удължава експлоатационният живот на защитните механизми.


„Сигурността на механизмите се гарантира и от термоустойчивата стоманена пружина, която затваря клапана без загуби на въртящ момент в условията на високи температури. Механизмите се отличават и с добра производителност, без износване и корозия при екстремни условия“, допълниха от Белимо България.


Всички продукти на Belimo се предлагат с 5-годишен гаранционен срок.


Повече информация за Белимо България ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Belimo, Белимо България

Още от Сигурност