Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Дискусии / Позиции

Пазарни акценти / Прегледи

 • Управление на финансовите потоци в индустриални предприятия с иновативното софтуерно решение Vector от Алвекта

  „Разработваме собствено SaaS решение, което представлява иновативна организационна дигитална технология за пресъздаване на процесите в единна платформа. Vector изцяло обезпечава интегрираното информационно покритие на управлението на всички дейности в индустриалното предприятие, включително и на финансовите потоци“, коментираха специалистите от Алвекта за Инженер.bg. Управлението на финансовите потоци в компанията може да се извършва изцяло чрез платформата Vector.

 • Индустриални роботи: „Пет причини да инвестирате в коботи Elfin при автоматизация на производството Ви“

  Коботите Elfin са решени конструктивно с интелигентни функционални елементи – електродвигател, сервозадвижване, контролер на робота, машинно зрение и др. „Основните пет функционални специфики, които дават предимство при автоматизация на производството с тези роботи, са: отворената платформа, модулният дизайн, комуникацията EtherCAT, оптимизираните електродвигател и сервозадвижване, както и бутон за обучение“, коментираха от фирма Индустриални роботи.

 • >

Анализи / Техн. решения

 • Пазарен дебют на резбови фрези MTMH3-Z за пробиване и нарязване на резба в материали с твърдост до 66 HRC на Gühring

  Новите спирални резбови фрези за нарязване на резба в закалени стомани с висока якост и твърдост до 66 HRC комбинират пробиването на отвор и нарязване на резба в един инструмент. „Резбовите фрези от серията MTMH3-Z гарантират надеждност на процеса и резби, които отговарят на изискванията при измерване с калибър“, коментираха за Инженер.bg от Гюринг България. Двата канала за подаване на охлаждащ агент в опашката на резбовите фрези осигуряват оптимално охлаждане с емулсия или въздух.

 • Хидравличен баланс и дезинфекция в циркулационната мрежа с общо решение – станция DDC CW-BS на Oventrop

  Още едно техническо решение от Oventrop за автоматичен термичен баланс и термична дезинфекция в циркулационни инсталации за битова гореща вода! „Станцията DDC CW-BS в комбинация с регулиращите вентили Aquastrom DT изпълнява задачите за автоматизация в хидравликата на инсталацията, включително и дезинфекция на циркулационните щрангове в сградната ВиК инсталация“, коментираха от българския офис на международния производител на ОВК компоненти.