Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Анализи / Техн. решения

 • Жо и Вен България: Модулните ключове и контакти Unica са интелигентно решение, покриващо и най-изтънчения вкус

  Жо и Вен България: Модулните ключове и контакти Unica са интелигентно решение, покриващо и най-изтънчения вкус

  Внимание към детайла, елегантен дизайн, стил, богато разнообразие и интелигентни функции – всичко изброено можем да назовем с една дума – Unica. Модулната серия ключове и контакти на Schneider Electric обхваща широк набор от решения с разнообразни функции за управление на осветлението и захранването чрез най-различни системни интеграции. Доказаната търговска фирма Жо и Вен България е официален дистрибутор на продуктите на Schneider Electric на пазара у нас.

 • Акумулаторен винтоверт Bosch GSR 18V-50 Professional – здрав безчетков мотор за максимална издръжливост

  Акумулаторен винтоверт Bosch GSR 18V-50 Professional – здрав безчетков мотор за максимална издръжливост

  Акумулаторният винтоверт на Bosch GSR 18V-50 Professional с иновативен безчетков мотор е специално разработен от инженерите на Bosch за ефективна и безотказна работа върху дърво и метал. Уредът на утвърдения немски производител е предпочитан от професионалистите, тъй като е оптимално решение за интензивни задачи. Здравият метален патронник и компактна ергономична конструкция в комбинация с интелигентния безчетков мотор правят уреда ефективен, издръжлив и компактен.

 • Видео: Подредено, удобно и стилно работно място без разхвърляни кабели с решенията на Legrand от LDG

  Видео: Подредено, удобно и стилно работно място без разхвърляни кабели с решенията на Legrand от LDG

  Работната обстановка е един от важните фактори, оказващи влияние върху продуктивността ни като специалисти. Чистите и подредени пространства допринасят за създаването на този уют, но да избегнем хаоса от разпънати кабели в цялото помещение понякога не е лесна задача. От фирма LDG имат две прекрасни решения на този проблем, разработка на доказания европейски производител на електрооборудване Legrand – иновативен и стилен разклонител U-Power и нова гама от подови кутии.

 • Сигнално-охранителен алармен контролен панел за големи сгради Eclipse 99 от Телетек Електроникс

  Сигнално-охранителен алармен контролен панел за големи сгради Eclipse 99 от Телетек Електроникс

  Телетек Електроникс е един от най-големите европейски производители на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника. Сред акцентите в портфолиото на дружеството е серията сигнално-охранителни панели с иновативен дизайн Eclipse, разработени за лесно инсталиране, програмиране и работа. „Представяме ви Eclipse 99 – алармен контролен панел с 8 физически входа, подходящ за приложение в големи търговски, жилищни и офис сгради“, коментираха от Телетек Електроникс.

 • Ел Ди Джи: Инструментите Knipex – немско качество за професионалисти

  Ел Ди Джи: Инструментите Knipex – немско качество за професионалисти

  Повече от 130 години марката Knipex е гаранция за качество и надеждност на ръчни инструменти за захващане и рязане. „Все по-добри инструменти – това е основен принцип, на който Knipex посвещава целия си придобит опит и креативност. Инструментите на компанията са предназначени за професионалисти, които ценят своето време и са наясно, че успешната работа върви ръка за ръка с правилния инструмент. До края на месец ноември т.г. ние предлагаме два инструмента на Knipex на промоционални цени“, съобщиха от фирма Ел Ди Джи, партньор на Knipex в България.

 • JUMO разработи температурни сензори за електромобили по пътя към Мобилност 2.0

  JUMO разработи температурни сензори за електромобили по пътя към Мобилност 2.0

  Развоят и производството на електрически превозни средства бележи ръст по целия свят. Почти винаги, когато се обсъждат техническите аспекти на електромобилите, основната тема е свързана с техните батерии. Всъщност малко известен факт е, че прецизното измерване на температурата в различни точки в превозното средство играе определяща роля за неговата изправност. JUMO използва своята дългогодишна експертиза в разработването на температурни сензори с широк диапазон на измерване и висока устойчивост на вибрации.

 • Технологията WAGO Cage Clamp е стандарт за лесно и бързо свързване на проводници

  Технологията WAGO Cage Clamp е стандарт за лесно и бързо свързване на проводници

  WAGO е немски производител и пионер в областта на продуктите за електротехника, електроника, автоматика, сградна и индустриална автоматизация. В дългогодишната си история компанията успява да установи универсални стандарти, които и до днес се използват широко. През 1951 г. WAGO за първи път замества винтовете за свързване на проводници с нова концепция, използваща пружинен натиск. През 1977 г. е създадена универсалната система за свързване Cage Clamp, която се е превърнала в индустриален стандарт за електрическо свързване.

 • DTS: Превключватели в защитен корпус от 20 до 1600 A на Socomec за неограничен кръг от приложения

  DTS: Превключватели в защитен корпус от 20 до 1600 A на Socomec за неограничен кръг от приложения

  Комутационните устройства са основна част от всяка електрическа система. Те се намират на всички нива в електроразпределителните схеми и гарантират безопасността и изолирането на части от мрежата или на специфично електрическо оборудване. Превключвателите в защитен корпус на Socomec осигуряват прекъсване и надеждно изолиране на всички вериги ниско напрежение, включително защита срещу контакт с елементи под напрежение, както и защита от въздействие на околната среда.

 • Ритбул: Сирени с оптична LED сигнализация и електронни мини сирени COBL HP на ComPro и CO HP

  Ритбул: Сирени с оптична LED сигнализация и електронни мини сирени COBL HP на ComPro и CO HP

  От основаването си през 1992 г. до днес, немската компания ComPro Electronic е обхванала всички области на съвременното звуково и светлинно сигнализационно оборудване за промишления и обществения сектор. Устройствата на ComPro допринасят за по-голямата сигурност и безопасност на работното място и в публичното пространство. Едно от най-новите попълнения в портфолиото на компанията са двата модела устройства CO HP и COBL HP за индустриални приложения.

 • Ел Ди Джи: Открийте многобройните предимства на куфарите за инструменти PARAT

  Ел Ди Джи: Открийте многобройните предимства на куфарите за инструменти PARAT

  Фирма Ел Ди Джи ООД (LDG) е българска компания, занимаваща се с внос и дистрибуция на висококачествени продукти и решения за различни видове електроинсталации. „Нашето мото е „От професионалисти за професионалисти“. Затова ние предлагаме изделията на утвърдени производители, каквито сa куфарите за инструменти на немската компания PARAT. Те са много популярни именно сред професионалните потребители, благодарение на съвременната си конструкция“, съобщиха от LDG.

Още от Електротехника