Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Анализи / Техн. решения

Видео: Подредено, удобно и стилно работно място без разхвърляни кабели с решенията на Legrand от LDG

27.02.2020 г.


Работната обстановка е един от важните фактори, оказващи влияние върху продуктивността ни като специалисти. Чистите и подредени пространства допринасят за създаването на този уют, но да избегнем хаоса от разпънати кабели в цялото помещение понякога не е лесна задача. От фирма LDG имат две прекрасни решения на този проблем, разработка на доказания европейски производител на електрооборудване Legrand – иновативен и стилен разклонител U-Power и нова гама от подови кутии, които се съчетават чудесно с различни повърхности. Вижте какво разказаха за изделията пред Инженер.bg от фирма Ел Ди Джи, която предлага продуктите на Legrand в България.


Разклонител U-Powerиновативно предложение, с което да направим бюрото си по-подредено и приветливо

 

Разклонителят U-Power с 4 контакта шуко и 2 броя USB Type-A порта от Legrand е иновативен, стилен и удобен за захранване на всякакви устройства. Той е подходящо решение за компактни офис пространства и лесно се монтира върху маса или бюро, за да можете по всяко време да заредите своя смартфон, таблет, смарт часовник и всичко друго, което пожелаете. „Разполага с бутон превключвател със синя LED светлина, която ви позволява да включите или изключите удължаващия кабел. Неговият елегантен дизайн прикрива всички контакти под бюрото и оставя достъп до USB захранванията отгоре. Разклонителят на Legrand пасва идеално както в дома, така и на работното място“, поясниха от Ел Ди Джи.


Подови инсталационни системи Legrand – безупречен и стилен завършек на офисния интериор

 

Legrand предлага нова гама от подови кутии, които се съчетават чудесно с различни подови повърхности. Те са лесни за поставяне със защита на кабелите при изходите и с възможност за заключване. „Иновативните модулни подови кутии със сигурност ще впечатлят всеки професионалист в бранша, независимо от това дали е архитект, дизайнер, ръководител на проект или краен потребител. Те са естетични и удобни за използване и ключовите им предимства могат да се обобщят с 3 основни характеристики – атрактивна форма, различни конфигурации и лесна интеграция. Могат да бъдат инсталирани във всички видове подове, сгради и обществени площи“, добавиха в заключение от Ел Ди Джи.Повече информация за Ел Ди Джи ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Ел Ди Джи ООД

Още от Електротехника