Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Анализи / Техн. решения

Естетика и функционалност с осветителната техника на Schrack Technik

21.10.2017 г.


Schrack Technik е производител на богата гама от решения за осветление, базирана на иновативни концепции и стилни елементи с приложение както в бита, така и в офис сгради, промишлени обекти и външни приложения. „В портфолиото на Schrack винаги ще намерите най-подходящото решение, при това съчетаващо естетика и функционалност. Предлагаме висококачествени растерни осветителни тела за училища и супермаркети, модерни и луксозни решения за конферентни зали, както и осветление за промишлени халета“, информираха за Инженер.bg от Шрак Техник, дъщерно дружество на австрийския производител у нас.

 


Светли моменти за светли умове

 

В отговор на икономическите и екологични изисквания на съвременния свят, Schrack Technik разработва висококачествени и енергоспестяващи решения в областта на осветлението. Осветителната техника на компанията включва богат асортимент от LED лампи и ленти, специализирани контролери и аксесоари, подобряващи работните параметри на оборудването. Компанията предлага и отделна серия Blue Line, включваща разнообразие от стенни и таванни осветителни тела, техника от висок клас, решения с по-висока степен на защита и мн.др. „Нашето продуктово портфолио съдържа оптимални решения за комплексни задачи и се съобразява напълно с енергоспестяващите и функционални критерии, както и с най-съвременните изисквания по отношение на дизайна“, поясниха от Шрак Техник.

 


Решения за вътрешно и външно осветление на Schrack Technik

 

Гамата за вътрешно осветление на Schrack Technik намира широко приложение в жилищни пространства, в офис сгради и в магазини. „С продуктовите ни решения бихте могли да подобрите светлинната атмосфера във вашия дом и офис, както и да създавате декоративни акценти за приятна атмосфера“, коментираха специалистите. „Предлагаме богат избор от плафониери и пендели, настолни осветители и лампиони, LED осветители за вграждане за ниско и високо напрежение, луни с компактни луминесцентни лампи, осветители за вграждане в стена и под, дифузери, прожектори, различни видове модулни и шинни системи, специални продукти и други“, добавиха още те.

 


Външното осветление, произвеждано от Schrack Technik, включва енергийно-ефективни решения за улично и градско осветление, съвременни декоративни лампи, осветление на спортни площадки и осветителна техника за реклами. Компанията предлага разнообразие от лампиони и боларди, външни висящи осветители, осветители за стени и тавани, стоящи осветители, прожектори и влагозащитени осветители и др.

 


Индустриалното осветление на Schrack Technik

 

Благодарение на дългогодишния си производствен опит, Schrack Technik непрекъснато доразвива своите продукти за индустриалното осветление по отношение на ефективността им. Гамата е базирана на най-високите постижения в осветителната техника и се отличава с употребата на високоефективни компоненти и източници, както и с оптимизирана концепция за поддръжка. Акцент в индустриалните решения за осветление на дружеството е серията Arktur, подходяща за монтаж в производствени и складови халета. „С клас на енергийна ефективност A+ и термична защита, осветителните тела се предлагат с три различни светлоразпределителни криви, съответно с 40°, 60° и 120° ъгъл на разсейване. Осветителите се характеризират още с ефективност над 90% и продължителност на живот над 60 000 работни часа, за което предоставяме на клиентите си 5-годишна гаранция“, заявиха в заключение от Шрак Техник.

 


Повече информация за Шрак Техник ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


Източник на снимковия материал: Шрак Техник

Още от Електротехника