Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Анализи / Техн. решения

Жо и Вен България: Модулните ключове и контакти Unica са интелигентно решение, покриващо и най-изтънчения вкус

11.06.2020 г.


Внимание към детайла, елегантен дизайн, стил, богато разнообразие и интелигентни функции – всичко изброено можем да назовем с една дума – Unica. Модулната серия ключове и контакти на Schneider Electric обхваща широк набор от решения с разнообразни функции за управление на осветлението и захранването чрез най-различни системни интеграции. Доказаната търговска фирма Жо и Вен България е официален дистрибутор на продуктите на Schneider Electric на пазара у нас, като в продуктовото ѝ портфолио е включена и Unica. Вижте какво разказаха от българската компания пред Инженер.bg за възможностите и приложението на серията.


 

„Unica e истинска, цялостна, гъвкава гама инсталационни изделия. Тя е приспособена за различни видове инсталации – кутии с различен вид монтаж, винтови или безвинтови клеми, контакти за различни стандарти и др.“, заявиха от Жо и Вен България. С над 150 функции за управление на осветлението и захранването, контакти, системи за глас, видео и данни, сигнализация, защита, удобство и икономия на енергия и безжична система, Unica предлага изключително богат набор от решения.


 

Unica – разнообразна серия, разнообразни приложения

 

Unica покрива всеки естетически вкус, тъй като се предлага в бяло, слонова кост, алуминий или графит, допълнени с 6 различни стилни гами рамки (Top, Plus, Quadro, Allegro и Colors, Basic).

 

Гамата е подходяща за всяка жилищна или обслужваща сграда, като е налична адаптация за европейски и италиански/американски инсталации. Разполага и с разновидности за скрит монтаж в под или окачен таван, канали, колони и стълбове за стенен или външен монтаж.


 

Unica-лни интелигентни функции

 

Unica е гама, която наред с разнообразието от форми и цветове, предлага множество функции за комфорта на ума и сетивата. И само с едно докосване осигурява всичко – дори и енергоспестяване.

 

„С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден, всяка нощ и през всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създадете подходяща атмосфера за даден случай, да я запаметите и да я извикате с едно натискане на бутона, като максимално оползотворявате енергията, а животът Ви е по-комфортен от всякога“, разясниха от българското дружество.


 

Продуктите за интелигентно управление на Schneider Electric от гамата Unica разполагат със системата KNX, която осигурява сериозни предимства по отношение на гъвкавостта, удобството, безопасността и рентабилността, особено в нови сгради. „Решенията KNX са насочени към жилищни и обслужващи сгради от висок клас като хотели, болници, училища, офиси и луксозни домове“, коментираха в заключение от Жо и Вен България.

 

Повече информация за Жо и Вен България ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Жо и Вен България, Schneider Electric

Още от Електротехника