Дискусии / Позиции

Енерджи-Ка: Изгражданите от нас електротабла се отличават с високо качество, надеждност и безопасност

28.02.2019 г.


Енерджи-Ка, част от група Caraglio (Каральо), проектира, изгражда и инсталира високотехнологични електрически табла в съответствие с изискванията на едни от най-строгите международни стандарти за качество. „Сред най-важните условия, които спазваме при изграждането на електрическите табла, е да осигурим безопасна експлоатация и висока степен на надеждност. Гаранция за това е полученият от нас престижен сертификат за внедрена успешно система за управление на качеството в съответствие с изискванията на ISO 9001:2008”, разказаха за Инженер.bg от компанията.„Ние изграждаме електрически табла НН за трафопостове СрН/НН и инсталираме табла от този тип в различни видове сгради, електрически централи и трансформаторни станции“, споделиха специалистите от Енерджи-Ка.


Електрическите табла СрН на компанията, тип КРУ (комплектни разпределителни устройства), са за номинални мощности до 36 kV. Подходящи са за вътрешен монтаж в съответствие с IEC 298.Фирмата е специализирана също и в инсталирането на високомощни табла за ниско напрежение – Power Centers.


Таблата за управление и контрол на електрически двигатели (MCC), част от пространния продуктов асортимент на Енерджи-Ка, са с изваждащи се и фиксирани касети. „Притежаваме богат избор от таблаза управление на производствени и други процеси, оборудвани с PLC програмируеми контролери”, допълниха специалистите.

 

В допълнение към гамата от електротабла, Енерджи-Ка изгражда също и табла за пневматични инсталации и табла за мониторинг, както и системи за управление, контрол и защита.

 

Енерджи-Ка поставя в основата на фирменото си развитие концепцията за поддържане на високото качество при реализацията на своите проекти. „Постоянното ни развитие по отношение качеството на продуктите и на фирмения имидж доведе до получаването на сертификат за качество ISO 9001, който взехме заедно с всички останали фирми от група Каральо”, коментираха от Енерджи-Ка. „За нас е от съществено значение да отделяме внимание и да влагаме средства в опазването на околната среда, което е задължителна част от политиката на всяка социално съпричастна фирма”, допълниха от компанията.


 

В концепцията за фирмен растеж на Енерджи-Ка е заложена идеята, че развитието на компанията е резултат от постоянния стремеж служителите ѝ да растат заедно с нея. „С оглед на това фирмата не жалим ресурси за обучението на нашия персонал“, коментираха от Еверджи-Ка.

 

Повече информация за Енерджи-Ка, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Енерджи-Ка

Още от Електротехника