Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Дискусии / Позиции

Инж. Енчо Пондев, управител на Таурус-93: Екипът ни е малък, но висококвалифициран и работи с отдаденост в полза на клиентите

23.01.2020 г.


Едва ли можем да преброим колко пъти сме чували изречението „Машините ще заменят човека“. С развитието на иновациите все по-често се говори и за „изчезващи професии“, но дали това е проблем, който застрашава обществото или всъщност е решение, което му дава нови възможности за развитие. Инженер.bg се срещна с екипа на фирма Таурус-93, който ни разказа как благодарение на висококачественото оборудване, с което работи, непрекъснато се радва на високи лични и професионални постижения. Вижте!

 

 

Фирма „Таурус-93 има малък, но висококвалифициран екип, който работи с висока ефективност. Управител на дружеството е инж. Енчо Пондев, който повече от 20 години е начело на производственото предприятие за клавиатури и лицеви панели, както и на технологии за ситопечат.

 

„В една динамична област като електрониката, за щастие голяма част от процесите могат да бъдат извършени от машини вместо от хора. Затова ние се стремим ефективно да използваме това предимство. Всеки от специалистите в екипа на фирмата работи активно за развитието както на своя собствен потенциал, така и за този на компанията. Всичко това е възможно благодарение на използваните от нас технологии, които ни улесняват и ни спестяват време, за да насочим усилията си към осигуряване на постоянно високо качество на произвежданите изделия“, сподели г-н Пондев.

 

Дружеството е утвърден български производител на лицеви панели и клавиатури от поликарбонатно или полиестерно фолио, които се използват за влагане в управлението на електронни изделия и машини от различни производствени области. Също така фирма Таурус-93 е специализирана в изработката на етикети, стикери и табели за различни уреди чрез ситопечат.


 

Продуктите на фирмата обхващат широк спектър от приложения – в медицинската апаратура, в машини с ЦПУ, в програматори, регулатори, както и в машини за развлекателната индустрия.

 

„Екипът ни е съставен от специалисти с дългогодишен опит в електрониката, а наша основна мисия е да отговорим на изискванията и нуждите на клиентите ни“, коментира в заключение г-н Пондев.

 

Повече информация за Таурус-93 ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg, pixabay.com

Още от Електротехника