Дискусии / Позиции

Ритбул: Електропроектирането с EPLAN Software & Service от Ритбул е бързо и лесно. Вземете продукта на специални цени

14.05.2019 г.

„Компанията EPLAN Software & Service е водещ интегратор на софтуерни решения в областта на инженеринга“, заявиха пред Инженер.bg от фирма Ритбул. Основна цел на българската фирма, партньор на EPLAN, е да предоставя продукти, улесняващи създаването на инженерни документи, както и на техния трансфер между отделите в една фирма. „Нашите клиенти са убедени, че благодарение на своите предимства и характеристики, EPLAN прави електропроектирането изключително бързо и лесно“, допълниха от фирмата.„Платформата EPLAN гарантира плавния и безпроблемен обмен на информация между отделните приложения, включени в нея, които работят с една обща база данни. Така гарантирано се избягва риска от тяхното дублирането. Всяко едно приложение има аналогичен начин на работа“, разказаха специалистите от фирмата.Основните предимства и характеристики на платформата са:


 - Лесен за възприемане интерфейс;

 - Графичен редактор (за чертане на схеми, fluid plans, process loop diagrams);

 - Дефиниране на права на потребителите;

 - Бърз преглед на документация;

 - Оnline/offline превод на проекти на различни езици;

 - Следене на ревизии на проект.


През месец май всички, които имат интерес към продукта, ще имат възможността да получат отстъпка от регулярната цена при закупуване му.


 

Ето какви са промоционалните предложения от Ритбул:


 - За Eplan Select – 7% отстъпка;

 - За Eplan Professional – 10% отстъпка;

 - За Eplan Ultimate – 12% отстъпка.


От фирмата обръщат внимание, че отстъпката важи при активиране на услугата „Софтуерна поддържка“. Периодът на промоционалните цени е до 30 май, 2019 г., така че не губете време и се възползвайте от офертата!


 

Повече за промоционалната кампания можете да научите в Промо.bg.


Повече информация за Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Ритбул

Още от Електротехника