Дискусии / Позиции

В сезона на ремонтите Елма показва как да направите дома си уникален със серията Unica от Schneider Electric

25.06.2019 г.

С настъпването на сезона на ремонтите българската компания Елма-М-Груп, специализирана в търговията и дистрибуцията на кабели и проводници, ел.материали и консумативи, споделя за вас експертни дизайнерски методи за освежаване на дома и офиса със серията контакти и ключове Unica на Schneider Electric. „Смятаме, че акцентът върху интериора и усещането за модерен и комфортен живот, коeто ни носи той на подсъзнателно ниво, са от съществено значение за общото чувство за уют. И тъй като сме се убедили, че „дяволът е в детайлите“, представяме уникалните решения на Unica и оставяме на нашите клиенти да преценят дали серията заслужава името си“, споделиха от Елма за Инженер.bg.


 

Независимо дали жилището се намира в забързания ритъм на града или сред спокойствието на природата, със сигурност бихте искали да го направите по-добро място за живеене. „Един от проверените начини, при това със забележителен резултат, е да посветите време на малките детайли. И за да не е това най-досадната част от ремонта, серията Unica и гамата Unica Plus на Schneider Electric са лесен и достъпен начин да го осъществите“, коментираха от утвърденото българско дружество.


 

Неслучайно серията е изключително предпочитана от изискани ресторанти и хотели от висок клас. Със своите различни модели, тя предлага палитра от много цветове на декоративните рамки, както и огромно разнообразие от функции. Като се започне от добре познатите ключове и контакти и се стигне до така удобните димери, ключове за щори, както и безжично управление на осветлението, Unica Plus предоставя всичко необходимо. В Unica Plus можете да намерите още всякакви видове розетки, детектори, термостати и дори функции за аварийна сигнализация.


 

„Искате да придадете на дома и офиса ви стил? Ние ще ви предоставим възможност да избирате между широка цветова гама от висококачествени бюджетни продукти до луксозни рамки, изработени изцяло от естествени материали, като кожа, камък и дърво. Всичко това гарантирано ще промени положително начина, по който ще възприемате жилището и офиса ви“, коментираха в заключение от Елма.

 

С още от разновидностите на гамата Unica Plus можете да се запознаете, като разгледате безкрайните стилови възможности с конфигуратора Mix&Match за ключове и контакти ТУК.

 

Повече информация за Елма-М-Груп АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Елма-М-Груп АД, Schneider Electric

 

Още от Електротехника