Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Дискусии / Позиции

Сентилион: Водим се от принципите за професионализъм, перфекционизъм, постоянство, почтеност и посветеност

03.02.2020 г.

  

 

Да произвежда и доставя навреме качествени и сигурни електронни модули, продукти, системи и услуги – така е дефинирана мисията, която ръководи развитието на българската фирма Сентилион. Принос имат и отличителната корпоративна идентичност и ясно очертаните принципи, според които функционира организацията. Кои са факторите, дефиниращи прогреса на Сентилион? Едно е сигурно – това са двата стълба в израстването на организацията – като технологичен лидер и водещ работодател. А повече информация за тях, Инженер.bg научи от екипа на Сентилион.Компанията е основана през 1998 г. с основна цел производство на медицински изделия с високо качество. Днес Сентилион има повече от 20-годишен опит и е водещ ОЕМ (производител на оригинално оборудване) на високотехнологични електронни модули, системи, комплектни продукти и услуги. Те намират приложение в сферата на медицината, авиационната и сателитната техника, системите за контрол и наблюдение, както и в прецизната индустриална техника.Съвременна база, в която се раждат иновациите


Сентилион разполага с модерна, екологична и енергийно-ефективна сграда, разпростираща се на площ от над 7800 m2. Внедрената система за сградна автоматизация (BMS) осъществява наблюдение на над 3 000 контролни точки във всеки момент от денонощието, обезпечавайки непрекъснато управление, за да осигури контролирани производствени условия и оптимален работен микроклимат.Не пропускайте да разгледате актуалните свободни позиции за работа в Сентилион, които ще откриете в Борса.bg.

 

„Стремежът ни е да създадем и работим в контекста на нов и високоетичен бизнес стандарт, в условията на който да затвърдим лидерската си позиция. В последните години нашата стратегия за развитие се изразява в разширяване на производствения капацитет и внедряването в експлоатация на нови съоръжения и технологии“, заявиха от екипа на Сентилион.Едно от значимите нововъведения в компанията е реализирано през 2017 г., когато отваря врати първият в страната Център за грижи към хората със слухови имплантатни системи, който предлага технически сервиз, слухово-речева рехабилитация, обучения, консултации и подпомагане на родители на деца с кохлеарна имплантация.


Базата на компанията разполага с линии за автоматичен електронен и краен монтаж и тест, две производствени зони с контролирана работна среда Клас 6, с микробиологичен контрол, а всички производствени пространства са контролирани EPA зони.


Работните условия и решенията на производственото дружество са съобразени с международните стандарти IPC/JEDEC, ISO, които са гаранция за високите критерии и качество на продукцията на Сентилион. В компанията са внедрените системи за управление на качеството в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и ISO 13485:2016.Екипът като движеща сила за развитието


„Успехите на Сентилион дължим в голяма степен на нашия екип, който в своята работа се води от пет ключови принципа: професионализъм, перфекционизъм, постояноство, почтеност и посветеност, оформящи нашата идентичност като производител, работодател и доверен бизнес партньор. Организираме обучения за насърчаване на професионалното израстване на нашите служители, защото вярваме, че човешкият капитал е основна градивната единица за просперитета и устойчивото развитие на Сентилион и позиционирането ѝ на международните пазари“, допълниха още от Сентилион.


„Не спираме да инвестираме в своите служители, предоставяйки възможност за кариерна изява на опитните експерти. Но същевременно с това даваме шанс и на професионалното израстване на млади и мотивирани специалисти, които са избрали да се развиват във високотехнологична сфера“, коментираха в заключение от Сентилион.


Повече информация за Сентилион ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Сентилион, Centillion

Още от Електротехника