Дискусии / Позиции

Спестете време със софтуера за проектиране Schrack CAD – веднага и напълно безплатно

22.03.2018 г.


Проектирането на електрически инсталации, телекомуникационни мрежи и системи за сградна автоматизация никога не е било по-лесно! Благодарение на софтуера за проектиране и остойностяване Schrack CAD Software на водещия австрийски производител на електроапаратура Schrack Technik. „Платформата е разработена с цел улеснение работата на проектанти на електрически инсталации, производители на ел. табла, проектанти на телекомуникационни съоръжения, инсталатори на електрически инсталации, с цел автоматизация при проектирането и др.“, поясниха за Инженер.bg от компанията.Софтуерният инструмент на Schrack Technik осигурява:

 - Проектиране на електрически инсталации и табла;

 - Проектиране на структурни кабелни системи;

 - Бюджетиране на проекти;

 - Достъп до над 20 000 продукта;

 - Генериране на спецификации;

 - Онлайн преглед на технически спецификации, каталози и чертежи;

 - Онлайн преглед за наличност на продуктите;

 - Генериране на запитване или поръчка онлайн.

 

Schrack CAD е най-бързият софтуер в проектирането, остойностяването и поръчките. Предлагаме ефективен инструмент, който ще улеснени ежедневната Ви работа, за да подготвите офертата или проекта още по-бързо, лесно и качествено“, коментираха от Шрак Техник. „Schrack CAD е подходящ за работа в среда AutoCAD и BricsCAD. Със своята разширена функционалност, всеки проект може автоматично да бъде прехвърлен за остойностяване или поръчка в онлайн магазина на Schrack Technik“, допълниха още от дружеството.Повече информация за софтуера, функционалността му и начините да бъде безплатно изтеглен и инсталиран, бихте могли да намерите ТУК.


Повече информация за Шрак Техник ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Шрак Техник

Още от Електротехника