Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Дискусии / Позиции

Стомана Индъстри: „Искаме служителите ни да вярват, че са направили правилния избор за своята кариера“

30.01.2020 г.

 

Взаимовръзките на металургията с други промишлени отрасли можем да илюстрираме като система от скачени съдове. Безспорна е ролята ѝ като отправна точка за функционирането на редица значими за развитието на икономиката сектори. Сред важните компании в този отрасъл у нас е металургичното дружество Стомана Индъстри. Как компанията успява да приобщи традициите към модерните технологии, а в резултат на това да се превърне във водещ работодател в Перник и цялата област? Отговорите на тези въпроси Инженер.bg коментира с екипа на Стомана Индъстри.


 

Компанията произвежда богата гама от продукти, включително дебелолистова ламарина, сортов прокат, стоманени сфери и специални профили. Дейността ѝ обаче прехвърля границите на България. Стомана Индъстри изнася за европейските пазари 85% от своята продукция, което е определящо за разгръщане на мащаба на партньорската ѝ мрежа. Доказателство за това е и фактът, че към момента Стомана Индъстри работи в сътрудничество с повече от 500 доставчици, а прогресът на металургичната компания съвсем не е достигнал своя пълен потенциал.


 

Стомана Индъстри поема щафетата от открития през 1953 г. стоманодобивен завод, стартирайки през 2001 г. новия етап в модерното си развитие като част от корпоративната структура на един от лидерите в бранша на Балканите и Европа Сиденор Груп.

  

Принципът за осъвременяване и усъвършенстване прилагаме както към съоръженията в производствените процеси, така и по отношение на личностните качества и професионална експертиза на нашите колеги. Това е израз на стремежа ни да осигурим благоприятна среда, в която всички наши 1500 служители да припознаят Стомана Индъстри като правилния избор за своята реализация, а също и като компания, даваща поле за развитие на тяхната кариера в дългосрочен план“, коментираха от фирмата.


 

Искате ли да станете част от компания, която е сред основните двигатели в сектор, движещ индустрията напред, като същевременно е и значим инвеститор в човешки ресурси? Ако отговорът ви е „Да“, то не се колебайте да кандидатствате за свободните работни позиции в Стомана Индъстри.

 

Повече информация за Стомана Индъстри АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Стомана Индъстри, unsplash.com

Още от Електротехника