Дискусии / Позиции

 • Спокойствие и сигурност за вас и вашия честотен регулатор с разширена гаранция DrivePro от Бандени

  Спокойствие и сигурност за вас и вашия честотен регулатор с разширена гаранция DrivePro от Бандени

  Единственият оторизиран и сертифициран сервиз за българския пазар на световно признатия производител Danfoss Drives – фирма Бандени ООД, предлага на вниманието на всички свои клиенти разширена гаранция DrivePro. „Надеждността на задвижванията на Danfoss Drives осигурява максимално дълъг експлоатационен период, но в комбинация с новата услуга разширена гаранция могат да се спестят непланирани разходи“, коментираха за Инженер.bg от българската компания.

 • Ритбул: Дайте зелена светлина на доброто осветление с осветителните тела Ledvance Osram

  Ритбул: Дайте зелена светлина на доброто осветление с осветителните тела Ledvance Osram

  Осигуряването на добро осветление може да допринесе за увеличаване на производителността, като в същото време значително намали разходите за енергия. „Ние предлагаме осветление, базирано на разнообразни иновативни решения, с което можем да подобрим качеството, производителността и безопасността, отчитайки заобикаляща среда и задачите, които нашите клиенти са ни поставили“, коментираха за Инженер.bg от фирма Ритбул.

 • Станете част от групата „Приятели на CTeam” и помогнете на свой близък да открие мечтаното работно място

  Станете част от групата „Приятели на CTeam” и помогнете на свой близък да открие мечтаното работно място

  Утвърдената българска HR агенция CTeam разширява своя кръг от приятели и сътрудници! За да удовлетвори търсенията и нуждите на своите клиенти, компанията подхожда по нестандартен начин, предлагайки иновативни услуги и възможности. „Много от нашите партньори са част от групата „Приятели на CТeam”, която се стремим постоянно да развиваме“, коментира пред Инженер.bg г-н Георги К. Първанов, управител на CTeam. Ето какво научихме още от него за групата „Приятели на CTeam”.

 • Луфтханза Техник София: „Наша цел е да предразположим всеки служител да надгражда знанията и уменията си“

  Луфтханза Техник София: „Наша цел е да предразположим всеки служител да надгражда знанията и уменията си“

  От есента на 2017 г. Луфтханза Техник София без притеснение може да се нарече най-голямата ремонтна база за самолети в Източна Европа. Поредното разширение на компанията затвърди лидерските ѝ позиции и създаде още работни места. Но „сърцето“ на ремонтното предприятие са младите специалисти, които всяка година преминават през стажантските програми на Луфтханза. Повече за неспирните инвестиции в млад и мотивиран екип разказа г-жа Благовеста Митева от HR отдела на българското дружество.

 • Спестете време със софтуера за проектиране Schrack CAD – веднага и напълно безплатно

  Спестете време със софтуера за проектиране Schrack CAD – веднага и напълно безплатно

  Проектирането на електрически инсталации, телекомуникационни мрежи и системи за сградна автоматизация никога не е било по-лесно! Благодарение на софтуера за проектиране и остойностяване Schrack CAD Software на Schrack Technik. Платформата е разработена с цел улеснение работата на проектанти на електрически инсталации, производители на ел. табла, проектанти на телекомуникационни съоръжения, инсталатори на електрически инсталации, с цел автоматизация при проектирането и др.

 • Филкаб: LED осветлението на GE Lighting повишава производителността на труда и пести пари

  Филкаб: LED осветлението на GE Lighting повишава производителността на труда и пести пари

  Иновативен подход за оптимизация на индустриалното осветление прилага българската производствена и инженерингова компания Филкаб АД. „Благодарение на партньорството ни с глобалния производител GE Lighting можем да предложим икономично и модерно решение за осветление на производствени, логистични и търговски обекти“, обясниха от доказаното българско дружество. Изпълнението на такъв проект се изплаща за определен период от време единствено от спестяванията.

 • Ритбул: Повишете качеството, продуктивността и безопасността с индустриално осветление Ledvance Osram

  Ритбул: Повишете качеството, продуктивността и безопасността с индустриално осветление Ledvance Osram

  Промишленото осветление оказва огромно влияние не само върху ефективността на оперативните и производствените процеси, но и още върху безопасните условия на труд на служителите. „Затова ние от Ритбул предлагаме осветление Ledvance, бранд на Osram, с разнообразни иновативни възможности, решения и технологии, които не само подобряват производителността, качеството и безопасността, но и допринасят за постигането на големи енергийни и финансови икономии“, коментираха от фирма Ритбул.

 • Противопожарни и пожароизвестителни системи с елементи, отговарящи на международните стандарти от Енерджи-Ка

  Противопожарни и пожароизвестителни системи с елементи, отговарящи на международните стандарти от Енерджи-Ка

  Изграждането на противопожарни и пожароизвестителни системи е основен елемент от осигуряването на сигурност в сградите и предотвратяване възникването на пожари. Целта на тези системи е откриване и по възможност потушаване на пожара във възможно най-ранен етап, така че нанасянето на материални и нематериални щети да бъде минимално. Енерджи-Ка се е доказало в ролята си на надежден партньор при проектиране, изграждане и инсталиране „до ключ” на противопожарни и пожароизвестителни инсталации.

 • Унисист е нотифициран орган за проверка, калибриране и оценка на средства за измерване с повече от 20 години опит

  Унисист е нотифициран орган за проверка, калибриране и оценка на средства за измерване с повече от 20 години опит

  Утвърденото българско дружество Унисист е нотифициран орган за оценяване на съответствието на средства за измерване по Директива 2004/22/ЕС, обединяващ три лаборатории. Създадена през 1993 г., днес компания има изградена мрежа от стотици партньори у нас от малкия и средния бизнес. „Може да разчитате на дългогодишната ни експертиза за проверката на широк обхват от оборудване, включително разходомери, таймери, електромери за активна електрическа енергия и мн.др.“, коментираха от фирмата.

 • Професионално обслужване, оторизиран сервиз и обучения за работа с продуктите на Danfoss от фирма Бандени

  Професионално обслужване, оторизиран сервиз и обучения за работа с продуктите на Danfoss от фирма Бандени

  Доказаната компания Бандени е официален представител за територията на България на глобалния производител на инженерни решения за индустрията Danfoss. „За да предлагаме комплексни услуги, силно развиваме и сервизна дейност като неразделна част от процеса на обслужване на клиентите ни. Влагаме само оригинални резервни части от производителя Danfoss, за да гарантираме качество на предлаганата услуга, осигурявайки спокойствие на потребителите“, информираха от Бандени.

Още от Електротехника