Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Дискусии / Позиции

R&M: Есента е чудесен момент за кариерен старт. Посетете щанда ни на „Дни на кариерата“

19.10.2018 г.


Не една и две са инициативите, които българското дружество Райхле и Де-Масари България Пръдакшън поддържа и развива в подкрепа на образованието и развитието на младите инженерни таланти у нас. Компанията е част от швейцарската група Reichle & De-Massari AG (R&M) и е специализирана в производството на фиброоптични кабели, мрежови кабели и компоненти за изграждане на висококачествени комуникационни мрежи. А за да запознае студентите и младите специалисти с различните възможности за професионална реализация и стаж, дружеството ще вземе участие в 13-тото издание на „Дни на кариерата“.Един от двата атрактивни кариерни форума, които Технически университет – София организира, ще се проведе по традиция в разгара на есента и отново ще се състои както в столицата, така и в клоновете на ВУЗ-а в Пловдив и Сливен. На 25 октомври в София всички заинтересовани могат да посетят щанда на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън, за да научат подробности около инициативите на компанията, свързани с обучение и работа.


„Ще предложим постоянни работни позиции, за които търсим амбициозни и мотивирани млади специалисти. В рамките на събитието ще предоставим и информация относно стажантската ни програма Ready & Motivated“, посочиха от компанията.


През летните месеци Райхле и Де-Масари предлага и стаж за възпитаниците на професионалните гимназии. Инициативата се казва „Пари за море“ и е предназначена за ученици и зрелостниците, които вече се ориентират към кариерния си старт. В подкрепа на средното образование у нас, дружеството участва активно и в проекта за дуално обучение ДОМИНО съвместно с Професионална гимназия по механоелектротехника „Н. Й. Вапцаров“.


„Ще посрещнем всички, които търсят професионална реализация в утвърдена международна среда. Заповядайте на „Дни на кариерата““, призоваха от фирмата.


 

В България оперира и търговското дружество R&M България, което е собственост на водещия швейцарски производител R&M (Reichle & De-Massari AG) и предлага пълното му портфолио от висококачествени продукти и системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни. Иновативните технологични решения на R&за свързаност в области като LAN, публични и телекомуникационни мрежи и центрове за данни се отличават с първокласното си качество, широка приложимост във всички индустрии и висока степен на надеждност и сигурност. R&M България стартира дейност у нас през 2007 г., като днес дружеството оперира на 13 пазара в Югоизточна Европа, ръководени от офиса в София, и разполага с висококвалифицирани експерти в областта на мрежовото оборудване.

 

За R&M

 

R&M (Reichle & De-Massari AG) е водещ световен производител на устойчиви на бъдещето продукти, системи за комуникация и мрежови данни. Тясното сътрудничество на компанията със сертифицирани партньори води до новаторски решения за свързване в секторите LAN, обществени и телекомуникационни мрежи, както и в центровете за база данни. Швейцарската семейна компания залага на иновациите, качеството и близостта до клиентите. Повече информация можете да намерите на www.rdm.com


 

Повече информация за Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Райхле и Де-Масари България Пръдакшън

Още от Електротехника