Събития

 • Телетек Електроникс с покана за безплатен уебинар: „Решения за пожароизвестяване 2020“ на 8 април

  Телетек Електроникс с покана за безплатен уебинар: „Решения за пожароизвестяване 2020“ на 8 април

  Телетек Електроникс е сред най-големите производители на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника в Европа. Дори и по време на въведената у нас извънредна ситуация, дружеството не спира да работи за клиентите си и да ги информира за новостите от областта на пожарната безопасност. „Включете се в безплатния ни уебинар тази сряда, 8 април, от 10:00 ч. до 12:00 ч., когато ще Ви представим техническите характеристики на нашите разработки за 2020 г.”, споделиха от Телетек Електроникс.

 • С ПГТрЛП-Омуртаг ще споделяме възможности за обучение в областта на транспорта и леката промишленост

  С ПГТрЛП-Омуртаг ще споделяме възможности за обучение в областта на транспорта и леката промишленост

  Стартираме месец април с първоаприлски сняг и нови партньорства! Щастливи сме, че учебните заведения в Академична борса продължават да растат! Нека приветстваме Професионална гимназия по транспорт и лека промишленост (ПГТрЛП), намираща се в гр. Омуртаг! Гимназията е първото училище от област Търговище сред партньорите ни. За нейната история и традиции в обучението на специалисти ще ви разкажем в следващите редове. Да видим…

 • Ритал: Доставките от Германия нямат забавяния, за България срокът за продуктите на склад е 48 часа

  Ритал: Доставките от Германия нямат забавяния, за България срокът за продуктите на склад е 48 часа

  Добри новини за всички настоящи и бъдещи клиенти на фирма Ритал! „Разполагаме с големи складови наличности на индустриални табла и шкафове с доказаното немско качество на Rittal. Освен това, изделията се доставят от Германия без забавяне, а за България срокът на доставка за продуктите на склад е 48 часа“, обявиха пред Инженер.bg от българското дъщерно дружество на утвърдения немски производител Rittal по повод извънредната ситуация, обхванала Европа и целия свят.

 • Телетек Електроникс продължава работа при строги мерки във връзка с разпространението на COVID-19

  Телетек Електроникс продължава работа при строги мерки във връзка с разпространението на COVID-19

  „Във връзка с извънредната ситуация с коронавирусната инфекция COVID-19 и наложените ограничения в национален и световен мащаб, ние от фирма Телетек Електроникс въведохме проактивен подход за справяне с възникналите обстоятелства с ясното разбиране за притесненията на нашите партньори и клиенти, както и на служителите ни и техните семейства“, съобщи за Инженер.bg изпълнителният директор на компанията – г-жа Мариела Маджарова.

 • Български разработки за пожарна безопасност на Телетек Електроникс бяха демонстрирани на Sicur 2020 в Испания

  Български разработки за пожарна безопасност на Телетек Електроникс бяха демонстрирани на Sicur 2020 в Испания

  В периода от 25 до 28 февруари 2020 г. се проведе водещото международно изложение в областта на сигурността Sicur 2020 в гр. Мадрид, Испания, съобщиха за Инженер.bg от доказаното българско дружество Телетек Електроникс. По време на техническото събитие бяха представени последните иновации и разработките на утвърдени производители от цял свят. Сред многобройните изложители на Sicur 2020 участие взе и BC diid – официален представител на Телетек Електроникс в Португалия.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Въпреки изминалата по-кратка работна седмица, академичният свят и технологичният бизнес в България и от страните на Балканите привлякоха вниманието ни с разнообразие от любопитни новини, проекти и събития. Какво се случи през последните седем дни, можете да прочетете в традиционната ни обзорна рубрика „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. Посетете и www.борса.bg, за да се информирате за още много и интересни акценти. Приятно четене!

 • Ритал отвори нов склад в града на тепетата, за да съкрати още сроковете за доставка в цялата страна

  Ритал отвори нов склад в града на тепетата, за да съкрати още сроковете за доставка в цялата страна

  Ритал, дъщерно дружество на немския технологичен лидер Rittal, който е част от консорциума Friedhelm Loh, посрещна 2020 г. с нов склад в град Пловдив. „С това начинание целият ни екип ще гарантира още по-бърза логистика и постигане на по-кратки срокове за доставка на заявените стоки. Новата ни инвестиция е начин да изпълним и основната цел на компанията – безкомпромисно обслужване за всички клиенти“, коментираха за Инженер.bg от фирма Ритал.

 • Телетек Електроникс представи най-новите си решения за пожарна безопасност на изложението Intersec 2020 в Дубай

  Телетек Електроникс представи най-новите си решения за пожарна безопасност на изложението Intersec 2020 в Дубай

  Телетек Електроникс е доказан български и европейски производител на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника с 28-годишна история. Компанията за пореден път представи на международния пазар своето богато портфолио от алармени и пожароизвестителни системи за мониторинг, вземайки участие в техническия панаир Intersec 2020 в Дубай. Това е едно от най-големите световни изложения в сферата на безопасността и противопожарната защита.

 • С проект за високоефективна HR програма участва R&M в Годишните награди на БАУХ 2019

  С проект за високоефективна HR програма участва R&M в Годишните награди на БАУХ 2019

  „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M) бе сред кандидатите за наградата в категорията „Най-добър HR проект на голяма компания“ на Годишните награди на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ)“, съобщиха за Инженер.bg от екипа на дружеството. Призовете, които имат над 15-годишна традиция, целят да откроят успешните и иновативни HR практики в страната. Това е единствена по рода си инициатива, отчитаща постиженията на HR специалистите.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Месец февруари ни посреща с щедра доза слънце и много добро настроение, а ние от Инженер.bg Ви приветстваме с традиционния ни обзор на новините от предходната седмица „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“ – Вашия гид в света на водещите акценти от сферата на техническото образование, човешките ресурси, бизнес проектите и събитията в значими икономически отрасли у нас и в страните на Балканите. Не пропускайте да се информирате за всички актуални новини и на www.борса.bg.

Още от Електротехника