Събития

Академия Текра обяви нова дата за опреснителен курс по Наредба № 8121з-1100 на МВР. Включете се

05.06.2019 г.

Професионалният център за обучение към Телетек Груп АД организира курсове по чл. 8, т. 2, от Наредба № 8121з-1100, съвместно с Академия на Министерството на вътрешните работи за „Поддържане и обслужване на пожарогасителни системи, пожароизвестителни системи, системи за управление на дим и топлина и пожарни кранове”. На 18 юни 2019 г. ще стартира опреснителен курс по Наредбата. Продължителността му е една седмица и ще завърши с насрочване на дата за полагане на изпит.


 

Академия Текра е създадена с цел да предоставя възможност на специалистите от бранша да повишават професионалната си квалификация. Центърът за професионално обучение има правото да осъществява професионални и всякакъв вид краткосрочни обучения за придобиване на степен за професионална квалификация. Той е лицензиран от НАПОО с лицензия №200712510.

 

Центърът издава Свидетелство за професионална квалификация, Удостоверение за професионално обучение и Сертификат за обучение по ключови компетентности на успешно приключили обученията курсисти.

 

За всички притежатели на удостоверения за завършен курс по Наредба 8121з-1100, чиято валидност от 5 години изтича, Академия Текра организира опреснителен курс за „Поддържане и обслужване на пожарогасителни системи, пожароизвестителни системи, системи за управление на дим и топлина и пожарни кранове”.

 

Цената за обучение на 1 курсист е 450 лв. без ДДС и с включена такса изпит в размер на 30 лв.


 

Обучението ще се проведе при записани 10 курсиста и е предназначено за всички притежатели на удостоверения за завършен курс по Наредбата за поддържане на пожароизвестителни системи, чиято валидност от 5 години изтича. Записаните ще бъдат уведомени от екипа на Академията за провеждането на курса една седмица предварително.

 

Професионалният център за обучение към Телетек Груп, предлага следните преференции за опреснителния курс:

 

- При записване на 3-ма човека – 10% отстъпка;

- При записване на 4-ма и повече човека – 15% отстъпка;

- При записване на 6-ма и повече човека – отстъпка по договаряне.

 

Желаещите да участват трябва да преведат сумата за съответния брой курсисти по банковата сметка на Телетек Груп и да се регистрират във формата за записване ТУК.

 

Курсът стартира на 18 юни 2019, а повече информация можете да намерите ТУК.

 

Повече информация за Текра ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Текраfreepik.com

 

Още от Електротехника