Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

Защо бутиковото машиностроене избира експерти с индивидуализъм и какво прави Айгер Инженеринг „различната компания“

30.10.2019 г.


Екипът на Айгер Инженеринг отново бе сред изложителите на ежегодния форум „Дни на Кариерата“, който се проведе на 17-ти октомври 2019 г. във филиала на Технически университет – София в гр. Пловдив. „Дни на Кариерата е едно от събитията, които представляват най-голям интерес за Айгер Инженеринг. Всяка година ние търсим амбициозни млади хора, които имат интерес към технологиите и машиностроенето. Стремим се да им покажем кои сме, какво правим и кое ни прави „различната компания“, разказаха за Инженер.bg от фирмата.


 

Специфичното за Айгер Инженеринг е, че произвежда единични бройки от машини, които се експортират и инсталират по целия свят. До този момент машини на компанията функционират успешно в 62 държави. „Работната атмосфера при нас е динамична и Айгер определено се отличава от всички останали производители. Нашата цел не е единствено да представим на студентите вакантните ни длъжности или организираните стажантски програми. Искаме да запознаем младите специалисти с нашата дейност, защото вярваме, че в нас те ще видят именно това, което търсят“, коментираха от дружеството.

 

Компанията предоставя на студентите възможности в зависимост от техните цели и интереси, тъй като сред тях има такива, които търсят работа, и други, които имат интерес към стажантска програма, в която да има застъпено обучение. 

Свободните работни позиции, към момента са: Инженер качество, Електродизайнер и Механичен дизайнер – длъжности с изключителна важност и ключова роля за компанията и нейните клиенти.

 

В Айгер вярват, че всеки носи индивидуални качества, които го правят изключителна личност. Затова от компанията не търсят типичен профил на специалистите. „На първо място е важно да са мотивирани личности с интерес към машиностроенето, които усещат, че тяхното професионално развитие е неразривно свързано с бранша. Разбира се, необходимо е те да се обучават в техническа специалност, но могат да са от всеки един етап на висшето си образование. Всяко лято имаме стажантски програми за студенти от 1-ви до 4-ти курс, но в компанията има място за всеки способен специалист“, заявиха от HR отдела на Айгер Инженеринг.

 

Във фирмата се провеждат също и вътрешнофирмени обучения, които са една от най-големите ѝ гордости. Инженерите, които работят в компанията, имат възможност не само да преминат през обучения по Solid Works и Solid Works Electrical, но и да получат сертификат за придобитите умения. Освен това, специалисти от всички отдели посещават различни обучения и изложения извън страната, където виждат най-новите тенденции в света на технологиите и машиностроенето.

 

Повече информация за Айгер Инженеринг ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

 

Още от Електротехника