Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

Демонстрационният камион Sirius на Siemens пристигна от Германия за специално събитие с фирма Филкаб

08.04.2019 г.

На 2 април 2019 г. пред централния офис на Филкаб в гр. Пловдив, доказана българска компания в сферата на електрообзавеждането и средствата за автоматизация, се проведе демонстрация в камиона Sirius на Siemens, който пристигна специално за събитието от Германия. Технически специалисти и любители на индустриалните технологии имаха възможността да се запознаят с богатата гама от продукти в областта на индустриалната апаратура за контрол на международния производител. „Разработките, които демонстрирахме, са основна част от трите водещи концепции заелектроразпределение, автоматизация, надеждност и безопасност, а именно – Totally Integrated Automation (TIA), Totally Integrated Power (TIP) и Safety Integrated“, информираха за Инженер.bg от Филкаб.


 

Техническите специалисти и любители се запознаха с модерното портфолио на гамата Sirius Act от елегантни бутони, индикаторни светлини и ключове, изработени с високолачествени метали и пластмаса. Те са проектирани с интелигентни функции и възможности за комуникация. Гостите на събитието с интерес станаха свидетелии на последните иновационни разработки и подобрени решения на Siemens от сериите Sirius Innovations, Sentron и Sivacon.


 

В допълнение фирма Филкаб представи продукти и решения за автоматизация от гамата Simatic, коитомогат да намерят приложение в технологичните процеси на всяко едно производство. „Мащабируемостта на системите Simatic позволява на потребителите да адаптират този тип решения към своите индивидуални изисквания бързо и ефективно“, обясниха българските специалисти. Серията за автоматизация на Siemens включва разнообразие отконтролери, софтуер, HMI решения, I/O системи, технологии за идентификация, индустриални компютри и мн.др.


 

„Демонстрационното събитие бе полезно за редица технически специалисти, които имаха възможостта да се запознаят с нашия експертен екип, да дискутират с него своите специфични изисквания и да получат най-подходящите решения за конкретните си приложения“, добавиха в заключение от компанията Филкаб.

 

Повече информация за Филкаб АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Филкаб, Siemens

Още от Електротехника