Събития

Мелексис България обяви нови стажантски позиции и привлича млади колеги от съседна Сърбия

06.06.2019 г.

In Macedonian   In Serbian

 

Ето, че изминаха няколко седмици от провеждането на едно от най-мащабните кариерни събития у нас – изложението „Стажове”. Припомняме ви, че то се състоя в Технически университет – София (ТУ-София), а сред участниците бе Мелексис Българиянай-голямото производствено дружество в структурата на световния лидер в развоя и производството на микроелектронни компоненти за индустрията и автомобилната промишленост Melexis. Какво споделиха пред Инженер.bg представителите на компанията ще ви разкажем със следващите редове.


 

И през 2019 г. от Мелексис България имат отворени свободни позиции за своите стажантски програми Summer Practice (Лятна практика) и Fresh graduate (Програма за наскоро завършили студенти), като изненадващото тази година е, че ИТ отделът на дружеството също се включва със свободни стажантски позиции.

 

Така че, ако сте свободни през лятото и искате да натрупате допълнителен опит, ако сте студент от трети или четвърти курс – защо все още не сте се записали? Всички стажове, които предлагат от Мелексис България са платени, а продължителността им варира между 2 и 3 месеца, според позицията. Ако по-подходяща за вас е програмата за наскоро завършили студенти, която отново е платена, вашето обучение ще стартира през октомври. Е, не звучи ли това страхотно?


 

Получавате професионално обучение в международна компания, запознавате се със страхотен екип и дори ви плащат за това. Но ако все още се съмнявате, чуйте това!

 

Мелексис България е част и от сръбския пазар на труда, като там лансира програмата Fresh graduate. И тази година за първи път студент от нашата съседка ще стане част екипа на компанията. „Миналата година участвахме на кариерен форум, който се проведе в Техническия университет в Ниш, Сърбия. Там се запознахме с една изключително мотивирана и амбициозна млада дама. Проведохме интервю на място, след което продължихме да поддържаме контакт с нея. Тя имаше голямо желание да дойде в България и да стане част от нашия екип. И така, тази година, от октомври стартира обучението на нашата нова сръбска колежка, която ще бъде част от дизайнерския ни отдел”, разказаха от Мелексис България.


 

„Възползвайте се от шанса да станете част от една международна компания. Дерзайте, учете се и вървете напред!“, призоваха още от българското дружество.

 

Повече информация за Мелексис България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Електротехника