Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

ПГ по механоелектротехника – гр. Пазарджик вече е сред партньорите на Академична борса на Борса.bg

10.07.2019 г.

Скъпи колеги, партньори и приятели на Инженер.БГ,

 

Екипът ни непрестанно се стреми да развива Академична борса на Борса.bg, за да бъдат младите хора у нас по-информирани за възможностите за обучение, квалификация и преквалификация, които могат да получат в страната, както и да бъдат по-ориентирани по отношение на своето бъдещо кариерно развитие в техническия бранш. Щастливи сме да ви съобщим, че Професионална гимназия по механоелектротехника (ПГМЕТ) в гр. Пазарджик е поредното училище, което подкрепи тази наша инициатива и се присъединява с микросайт в Академична борса.


 

Училището е създадено през 1960 г., а през неговото почти 60-годишно съществуване е обучило над 9 500 ученици. Някои от тях вече са се превърнали в авторитетни фигури в обществения, политическия и бизнес живота на Пазарджик, областта, а също и на национално ниво. Сред тях са г-н Нишан Бъздигян, управител на фирма РАИС; г-н Георги Русков, изпълнителен директор на Елхим Искра; г-н Никола Станоев от фирма Термо 97; редица общински кметове, ръководители на централни ведомства, депутати и мн.др.

 

В ПГМЕТ в Пазарджик учениците имат възможност да се обучават в специалностите: „Автотранспортна техника“; „Електрообзавеждане на транспортна техника“; „Електрообзавеждане на производството“; „Приложно програмиране“; „Системно програмиране“; „Компютърна техника и технологии“; „Графичен дизайн“; „Машини и системи с ЦПУ“ и „Мехатроника“.

 

Екипът ни благодари на ръководството на гимназията за чудесното сътрудничество и пожелава успешни съвместни инициативи!


Повече информация за ПГ по механоелектротехника – гр. Пазарджик, както и за новите проекти и инициативи на гимназията, бихте могли да намерите в микросайта на учебното заведение в Борса.bg.

 

Ако искате да изградим микросайт и на вашия университет/гимназия и да информираме бъдещите инженери и средни техници за вашите инициативи, нови специалности и програми за дуално обучение, ще се радваме да ни пишете на info.engineer.bg@gmail.com или да ни се обадите на 0886 12 65 20. Очакваме ви!

 

Източник на снимковия материал: ПГ по механоелектротехника – гр. Пазарджик

Още от Електротехника