Събития

Реализирайте повече продажби, без да отваряте нов търговски обект, с онлайн магазин от ShopMania BIZ

24.01.2020 г.


В съвременния свят най-лесният начин за увеличаване на продажбите с по-малко разходи включва изграждането на цялостно онлайн присъствие. За целта е необходимо да се доверим на надежден партньор, който може да предложи инструменти и функционалности за отлично представяне на всеки бизнес. Сред лидерите в бранша е платформата за създаване на онлайн магазини ShopMania BIZ – лесна и интуитивна за използване, с безплатен основен пакет и 15 дневен тест период.

 

„Всеки търговец, който продава продукти с доказано качествено на признати производители и се стреми да обгрижва клиента, като винаги намира решение за неговия проблем, заслужава да бъде лесно откриваем и да създава добавена стойност за все повече хора. Стремежът ни е чрез ефективните приложения и функционалности, с които разполагаме, всеки стойностен бизнес да намери най-добрата възможност за представяне и продажба на продуктите си онлайн“, споделиха за Инженер.bg от ShopMania BIZ.

 

ShopMania Biz е изцяло онлайн базирана платформа за електронна търговия, разработена в помощ и на стартиращи, и на утвърдени на пазара фирми. Тя предоставя богат набор от инструменти, които могат да бъдат използвани за създаване и управление на онлайн магазини и носят редица предимства.

 

Защо да продаваме онлайн?


Ако те няма онлайн, все едно не съществуваш“. Такова е схващането до голяма степен на съвременното общество. Виртуалното пространство създава усещане за надеждност, качество и коректност. Освен това, изграждайки идентичност на марката в интернет, тя става разпознаваема и се отличава с нейната специфична уникалност от останалите. С онлайн магазин от ShopMania BIZ вие успешно ще градите вашия имидж пред аудиторията, създавате връзка с потребителите си и ще печелите лоялни клиенти и лични препоръки.

 

 

„Ключово предимство на продажбите онлайн е сигурността. Един от плюсовете е, че рискът от загуба на стока и оборудване заради недоброжелателни набези във физически обект неминуемо се елиминира. Благодарение на 24-часовия мониторинг от екипа на ShopMania BIZ и различните нива на сигурност, които не позволяват неоторизиран достъп, ще знаете, че информацията ви е напълно защитена. А за предпазване от нелоялни потребители и бъдещи злоупотреби е разработено приложението „черен списък за клиенти““, поясниха от екипа на ShopMania BIZ.


SEO eфективност, приложения и допълнителни функционалности в платформата на ShopMania BIZ


От гледна точка на по-лесната откриваемост на един сайт от търсачките, ShopMania BIZ помага по-много начини, като до голяма степен основните действия за оптимизация са автоматизирани или има възможност администраторът на сайта сам да ги настрои според своята SEO тактика. Сред тях са:


 - Автоматично именуване на снимки;

 - Автоматично зареждане на мета съдържание за всяка страница;

 - Продуктов URL адрес с името на продукта;

 - URL адресна категория с името на категорията и др.Приложенията и допълнителните функционалности, които всеки потребител на платформата може да използва, за да развива и популяризира бизнеса си, са изключително разнообразни и полезни. Част от тях са онлайн разплащания, отчетност, следене на резултати и др.

 

Повече информация за ShopMania Biz , марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: ShopMania BIZ

Още от Електротехника