Събития

С проект за високоефективна HR програма участва R&M в Годишните награди на БАУХ 2019

06.02.2020 г.

 

 

 

 

 

Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M) бе сред кандидатите за наградата в категорията „Най-добър HR проект на голяма компания“ на Годишните награди на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ)“, съобщиха за Инженер.bg от екипа на дружеството. Призовете, които имат над 15-годишна традиция, целят да откроят успешните и иновативни HR практики в страната. Това е единствена по рода си инициатива, отчитаща постиженията на HR специалистите. С днешния материал ще Ви запознаем с концепцията на дружеството в надпреварата за отличието.

 

 

Щедра доза иновации в екипната структура на R&M

 

„Стартирахме дейността си в страната с екип от 25 служители, а към днешна дата повече от 350 специалисти работят за създаването на висококачествени продукти. В резултат на нарастването на семейството на R&M в България въведохме в екипната ни структура междинно звено между операторите и ръководителите на работните центрове – екипен лидер. Такава позиция заеха служителите с най-голям опит, които са запознати детайлно с операциите и производствените процеси в компанията, но преди това не са упражнявали ръководни длъжности“, посочиха от R&M.

 

Защо програмата е ефективна?

 

„Подходът за усвояване на новите знания, който приложихме, повиши ангажираността на нашите колеги. Изготвихме лидерски компетентностен модел, съвместим със задълженията на екипния лидер, реализирахме коучинг подкрепа, приспособихме програмата след модулите така ,че да се доближат в максимална степен до работния режим на участниците и използвахме метода на геймификацията за поощряване на ангажираността на участниците“, разказаха още от R&M.


 

Удовлетворяващи резултати

 

„Резултатите, които си поставихме за развитието на екипните ни лидери, се изразяват в придобиването от тяхна страна на способности за управление на хора, правилното комуникиране на фирмените послания към служителите в производството, както и умения за интегриране и менажиране на промените. Също така стремежът ни бе насочен към успешното приобщаване на екипните лидери към мениджърския ни екип, както и ценностите на R&M да присъстват трайно в тяхното ежедневие“, посочиха от дружеството.

 

Церемонията на Годишните награди на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) се проведе на 28 януари 2020 г.

 

Повече информация за Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД 

Още от Електротехника