Събития

Производствената компания IMI България бе отличена с приза „True Leader“ в автомобилната индустрия у нас

15.01.2020 г.


Сред икономическите сектори с най-силно развитие у нас през последните години е производството на автомобилни компоненти. В страната присъстват някои от водещите компании в този отрасъл. Един от най-изявените представители на тази група е IMI България – дъщерно дружество на лидера в производството на автомобилна електроника Integrated Micro-Electronics, Inc (IMI). А за неговата лидерска същност неминуемо свидетелстват получените награди. Най-новата в „арсенала“ на българската фирма е отличието „True Leader“ от ICAP Bulgaria*. Какво споделиха за приза, както и за дейността на компанията пред Инженер.bg от IMI България, четете в следващите редове.„Наградите „True Leader“ за седма поредна година открояват компаниите, които през годината не само заемат водещи позиции в своята сфера, но са разширили своя екип и са получили висока кредитна оценка. За нас е чест, че IMI България получи тази висока оценка“, заявиха от екипа на дружеството.


IMI България стартира своята дейност през 2011 г. Продуктите на компанията се създават в двете й производствени бази в гр. Ботевград и в завода в гр. Ниш, Сърбия, а развойният ѝ център е локализиран в София.„В разработването на технологичните решения спазваме строги стандарти за качество и ефективност, съобразно нуждите на индустрията. Но основен фактор за развитието на IMI България е висококвалифицираният екип от инженерни специалисти“, коментираха от фирмата. Затова именно грижата за служителите е неизменна част от корпоративната стратегия за развитие на IMI България. Компанията изгражда своя имидж на лоялен работодател, като създава много добри условия за работа в модерна технологична среда, провежда социални инициативи, въвежда гъвкаво работно време за работещите в някои отдели.


Ако мечтаете да станете част от един „истински лидер“ в автомобилната индустрия, то не пропускайте да разгледате свободните позиции в IMI България.

 

Българската организация предлага възможности за професионално развитие както за по-опитни специалисти, така и току що завършили инженери, а също и и за студенти, които биха могли да се включат в стажантските програми на IMI България.


*ICAP Bulgaria е част от ICAP Group – една от най-успешните регионални групи за бизнес услуги в Югоизточна Европа.


Повече информация за Интегрейтид Микро-Електроникс България бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Интегрейтид Микро-Електроникс България, IMI

Още от Електротехника