Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

Български разработки за пожарна безопасност на Телетек Електроникс бяха демонстрирани на Sicur 2020 в Испания

10.03.2020 г.

 

В периода от 25 до 28 февруари 2020 г. се проведе водещото международно изложение в областта на сигурността Sicur 2020 в гр. Мадрид, Испания, съобщиха за Инженер.bg от доказаното българско дружество Телетек Електроникс. По време на техническото събитие бяха представени последните иновации и разработките на утвърдени производители от цял свят. „Сред участниците в Sicur 2020 бе и нашият партньор от Португалия BC diid, специализиран в дистрибуцията на електронни решения за сигурност. Благодарение на нашето сътрудничество, българските продукти за пореден път бяха демонстрирани на международния пазар, печелейки все по-голяма разпознаваемост и доверие”, коментираха от Телетек Електроникс.


 

Испанското изложение Sicur е водещо събитие в страната за решения в сферата на сигурността и пожарозащитата. На всеки две години то обединява в Мадрид публични и частни охранителни компании, асоциации и професионалисти от сферата на сигурността. Иновациите и технологичното развитие са основният акцент на международното изложение, което обхваща пет основни технически области – сигурност, отбрана, киберсигурност, трудова безопасност, аварийна и пожаробезопасност, с цел подобряване благосъстоянието и стимулиране на социалното развитие.

 

Тазгодишното издание на испанския панаир бе посетено от над 43 хиляди професионалисти от 81 държави, а участие взеха 651 изложители. По време на събитието се проведе и специализиран форум с поредица от сесии, които бяха посветени на теми, свързани с извънредните ситуации, действията при евакуация и необходимите мерки за сигурност. Участващите обсъдиха също най-новите методи и средства за защита на инфраструктура от критична важност.


 

Сред многобройните изложители на Sicur 2020 участие взе и компанията BC diid – официален представител на Телетек Електроникс в Португалия. В рамките на четири дена компанията представи пред посетителите високотехнологичната сигналноохранителна и пожароизвестителна техника на българския разработчик. „Гостите на изложението се запознаха с нашите цялостни комуникационни решения, подходящи за всички видове сгради, както и с алармени и пожароизвестителни системи, модули за комуникация, продукти за мониторинг и мн. др.“, споделиха от Телетек Електроникс.

 

Богатото портфолио на българското дружество включва широко разнообразие от изделия за адресируеми и конвенционални пожароизвестителни системи, сред които контролни панели, сирени, детектори и аксесоари. Телетек Електроникс произвежда също жични и безжични алармени системи, към които също предлага различни серии детектори и сирени.


 

Следим основните глобални тенденции и предизвикателства и се стремим да се развиваме постоянно чрез все по-иноватовни, високотехнологични и качествени продукти. Целта ни е да защитаваме и предпазваме хората чрез нашите български разработки не само у нас, но и на световно ниво. Затова и представянето на продуктите ни на международни изложения е от ключово значение за нас“, добавиха още от Телетек Електроникс.

 

Повече информация за Телетек Електроникс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Телетек Електроникс, Sicur 2020

Още от Електротехника