Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

Ритал: Доставките от Германия нямат забавяния, за България срокът за продуктите на склад е 48 часа

27.03.2020 г.


Добри новини за всички настоящи и бъдещи клиенти на фирма Ритал! „Разполагаме с големи складови наличности на индустриални табла и шкафове с доказаното немско качество на Rittal. Освен това, изделията се доставят от Германия без забавяне, а за България срокът на доставка за продуктите на склад е 48 часа“, обявиха пред Инженер.bg от българското дъщерно дружество на утвърдения немски производител Rittal по повод извънредната ситуация, обхванала Европа и целия свят.


Международната компания, която е част от консорциума Friedhelm Loh Group, разполага с богато портфолио от решения за индустрията, в което можете да намерите:

 - Системи табла и шкафове;

 - Климатизиращи системи за шкафове;

 - Системи и компоненти за електроразпределение НН;

 - Решения за IT инфраструктура;

 - Шкафове за външен монтаж с/без климатизация;

 - WEB базирани системи за контрол и следене на параметри в табла, шкафове и помещения.


Различните видове табла, шкафове и конструкции за вграждане на апаратура, управляваща и комуникационна техника и сървърни системи са спечелили на компанията клиенти като Siemens, Honeywell, Emerson, IBM, НР и др.


„Една от корпоративните ценности на Rittal гласи, че клиентите се възприемат като партньори, които определят общия успех. Въпреки трудната и необичайна ситуация ние няма да отстъпим от този принцип. Нашите продукти и услуги предлагат ползи за клиентите по отношение на качество, технически възможности, приложен обхват и наличност и ние няма да лишим никого от възможността да реализира своите проекти и идеи по най-добрия начин“, коментираха от българското дружество.„Ритал работи! Търговският ни отдел е на линия, за да отговори на всички индивидуални нужди по проектите на нашите клиенти“, коментираха в заключение от фирмата.


Повече информация за Ритал ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Rittal, Ритал

Още от Електротехника