Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

Ритал отвори нов склад в града на тепетата, за да съкрати още сроковете за доставка в цялата страна

19.02.2020 г.

 

 

 Ритал, дъщерно дружество на немския технологичен лидер Rittal, който е част от консорциума Friedhelm Loh, посрещна 2020 г. с нов склад в град Пловдив. „С това начинание целият ни екип ще гарантира още по-бърза логистика и постигане на по-кратки срокове за доставка на заявените стоки. Новата ни инвестиция е начин да изпълним и основната цел на компанията – безкомпромисно обслужване за всички клиенти“, коментираха за Инженер.bg от фирма Ритал.Изделията и системните решения на Rittal са добре познати в световен мащаб със своята иновативност и постоянно високото си качество, гарантирано от съответните сертификати.


Продуктовата гама на Ритал включва следните продукти с приложение в индустрията, инфраструктурата и комуникациите:


 - Системи разпределителни табла и шкафове;
 - Климатизиращи системи за шкафове;
 - Системи и компоненти за електроразпределение НН;
 - Решения за IT инфраструктура;
 - Шкафове за външен монтаж с/без климатизация;
 - WEB-базирани системи за контрол и следене на параметри в табла, шкафове и помещения.


 

Фирма Ритал разполага с висококвалифицирани специалисти, които консултират потребителите със своите знания и опит в намирането на оптимално за всеки конкретен казус решение. „С новия склад фирмата ще увеличи наличностите от най-търсените продукти в България, за да гарантира още по-бързи и навременни доставки до нашите клиенти от всички градове на страната“, заявиха в заключение от фирма Ритал.


Повече информация за Ритал ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Rittal, Ритал

Още от Електротехника