Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

Ритбул откри впечатляващ нов търговски офис и шоу-рум в индустриалната зона на Пловдив

11.07.2019 г.

Елегантен, модерен, просторен и създаден с любов! Всичко изброено, при това напълно обективно, може да се каже за новия търговски офис и шоу-рум на фирма Ритбул в града на тепетата. Намиращ се в Южна промишлена зона, до околовръстното, на бул. „Кукленско шосе“ в нова бизнес сграда, новият офис е ситуиран в непосредствена близост до индустриалната част на Пловдив. А екипът от специалисти на Ритбул в града е на разположение на потенциалните клиенти на фирмата от целия регион, превърнал се в индустриално „сърце“ на страната.


 

Според отдавнашните традиции на народа ни, екипът на Ритбул откри новия офис и шоу-рум с питка, сол и мед и го освети за здраве и просперитет. А сърцата на всички гости, уважили празника на доказаната българска фирма, преливаха от нежност, наблюдавайки дечицата от танцов ансамбъл „Седенчица“, които дадоха старт на официалната церемония.

 


„Сега е моментът да ви благодарим, че уважихте нашето тържество и нашия прекрасен нов „дом“ в Пловдив, който направихме с много любов за вас, нашите клиенти“, започна приветствието си към гостите на празника инж. Мария Божкова, управител на Ритбул. „Благодаря и на специалистите от екипа ни, вложили усилия, време и сърце в създаването на шоу-рума такъв, какъвто го виждате днес“, продължи думите ѝ г-н Калин Божков. „За мен е чест да стоя тук, редом с г-н Юлиян Божков и специалистите на Ритбул, включително Елка, Гергана, Иван, Радко, Бирис, Момчил, Лили, Кристина, Антон, Христина, Теменужка и др. Нашата бизнес философия винаги е била и ще продължи да бъде да осигурим на клиентите ни компетентен съвет, бързи доставки, техника от доказани европейски и световни фирми и конкурентни цени“, допълни г-жа Божкова.


 

Какво могат да видят и закупят клиентите на Ритбул в новия шоу-рум?

 

„Всичко от широката палитра техника и технически решения от водещи производители, с които си партнираме на българския пазар“, коментираха от Ритбул. „Включително електрооборудване, средства и системи за автоматизация, инструменти, софтуер за проектиране, измервателни прибори и още, и още. Оборудване за всяка сфера на индустрията и строителството – съвременно, енергийноефективно, лесно за използване и високонадеждно“, допълниха от екипа на Ритбул.


 

В новия търговски офис и шоу-рум клиентите на Ритбул имат възможността да се запознаят и с продуктите на най-новия партньор на фирмата – американския производител на измервателни инструменти с повече от 45-годишен опит Extech.

 

Други производители, чиито изделия са представени в новия шоу-рум, са Siguren и ComPro. Своето специално място в него имат и решенията на Harting – доказаната компания-производител на електронни и индустриални съединители и мрежови и активни компоненти и технологии. Европейските лидери в развоя и производството на електрокомпоненти – ETI и Wago също са представени достойно в новия пловдивски „дом“ на Ритбул.


 

Електропроектантите от региона на Пловдив могат да намерят информация за новите функционални възможности и приложения на софтуерната платформа EPlan.

 

Изделията на компанията Druseidt – друг партньор на Ритбул – също са на разположение на клиентите и партньорите на българската фирма. Druseidt е специализирана в производството на електрически инсталационни материали (кабелни накрайници, гилзи, щекери и кабелни обувки), високотокови кабели, гъвкави сплетени връзки, медни въжета, както и в проектирането и изпълнението на компоненти за шинни системи.


 

Не на последно място специалистите от сферата на машиностроенето могат да намерят висококачествени инструменти, в т.ч. пили, шила, магнити за повдигане на тежести, медни огъвки и изолационни кабели за агресивна среда и мн.др.

 

И още, и още...

 

Заповядайте в новия офис и шоу-рум на Ритбул в Пловдив, където любезните домакини ще ви разкажат още!

 

А екипът на Инженер.bg пожелава на всички специалисти от фирма Ритбул здраве и много доволни клиенти в новия офис в град Пловдив!

 

Информация за фирма Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Електротехника