Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

Текра ще представи биодинамично осветление на работна среща „Светлината оживява“ в София

09.10.2019 г.


Водещата българска търговска фирма Текра, специализирана в областта на сградните енергийни, информационни и алармени електроинсталации, организира работна среща и демонстрация на биодинамично осветление на 16-ти октомври в София. Събитието ще бъде официално открито от 14:00 ч. и ще се проведе в сътрудничество с полския производител. „Каним ви на нашата специализирана среща, за да ви покажем нещо ново, интересно и полезно в областта на биодинамичното осветление, а именно т.нар. Circadian технология. Очакваме ви!“, съобщиха за читателите на Инженер.bg от бългаското дружество.

 


По време на работната среща специалистите на Текра ще разкажат за спецификите на биодинамичното осветление. Ще обърнем внимание на дизайна, функционалността и интелигентното осветление, както и на възможностите за неговото персонализиране. „Специализираното събитие ще включва още демонстрация на техническо оборудване. За всички гости сме подготвили рекламни подаръци и материали, както и томбола с тематична награда – дизайнерски настолен осветител“, коментираха от Текра.

 

Сред лекторите по време на срещата ще бъдат специалните гости от ES-System – г-н Марек Парани (Marek Paranič), регионален експортен директор, и г-н Лукаш Кравчек (Łukasz Krawczyk), мениджър ключови клиенти.

 

Програма за събитието на 16 октомври 2019г.:

 

13:50 ч.: Регистрация с талони за томбола;

14:00 ч.: I част;

14:45 ч.: Кафе пауза;

15:00 ч.: II част;

15:45 ч.: Томбола.


 

Основана през 1990 г., фирма ES-System проектира, разработва, произвежда и интегрира широка гама от високопроизводителни и специализирани LED решения за осветление на интериорни, екстериорни, архитектурни и индустриални среди. Като ексклузивен представител на марката за България, Текра предлага разнообразие от осветителни решения, сред които и евакуационно и аварийно осветление.

 


В рамките на събитието, което предстои на 16 октомври, гостите ще могат да се запознаят със създадената от ES-System иновативна Circadian технология, която е интегрирана в пълна гама осветителни тела. Продуктите са подходящи за приложение в офиси, училища, лекционни и конферентни зали, болници, производствени помещения, както и в частни домове и апартаменти.

 

Повече информация за Текра ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Текра, ES-System

Още от Електротехника