Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

Текра и Дахуа България на гости в морската ни столица! Елате на Dahua Stralight Show 2019 на 28 май!

21.05.2019 г.

На 28 май 2019 г. в Rosslyn Dimyat Hotel – Варна, ще се проведе едно наистина специално събитие, а именно Dahua Stralight Show 2019. Под надслов „Можеш да бягаш, но не можеш да се скриеш“, организаторите на събитието от Текра и Дахуа България ще ви покажат как да не изпускате нищо от поглед. „Присъствието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация. За нас е особено вълнуващо, тъй като за първи път ще гостуваме със събитие на подобна тематика във Варна. Всички посетители ще се запознаят със сериите камери на Dahua, техните функции и приложения“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Текра.


 

Текра е търговска компания с водещи позиции в дистрибуцията на електроматериали и електрооборудване, системи за сигурност и информационни системи за сградни инсталации. Компанията има изграден собствен бизнес модел за устойчиви B2B отношения и поддържа висок стандарт на работа, предлагайки качествени продукти на доказани производители. Един от партньорите ѝ е Dahua Technology – водещ разработчик на решения в областта на системите за сигурност в световен мащаб.

 

Базирайки се на технологични иновации, двете компании в колаборация предлагат системи и услуги за защита, чрез които създават възможност за ефективно управление и контрол в обществената и корпоративната сигурност.


 

По време на семинара ще бъдат представени:


- IPC камери от Lite сериите на Dahua;

- Камери от Pro серията;

- PTZ камери, панорамни камери, NVR камери за лесно записване, термовизионни камери от Ultra сериите – специални решения за най-взискателните проекти.

 

Събитието ще се проведе в рамките на един ден от 9:30 до 16:00 часа, като в програмата са включени презентации и демонстрации на всяка от сериите. Първата презентация започва в 10:30 часа, като преди това любезните домакини ще ви посрещнат с чаша ароматно кафе.

 

За да се регистрирате за семинара, е необходимо предварително да заявите своето участие ТУК.

 

Присъединете се и към събитието на Текра и Дахуа България във Facebook от ТУК, за да научавате първи всички новини за Dahua Stralight Show.


Повече информация за Текра ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Текра

Още от Електротехника