Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

Телетек Електроникс с участие на специализираното изложение за пожарна безопасност Firex International 2019 в Лондон

14.06.2019 г.

Утвърденият български производител на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника Телетек Електроникс ще вземе участие  в единственото специализирано европейско изложение за пожарна безопасност Firex International, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. „Уважаеми партньори и приятели, заповядайте на щанда ни на Firex International 2019 в британската столица между 18 и 20 юни т.г.! Ще имаме удоволствието да се срещнем с вас на щанд FX735, за да ви представим нашите най-нови разработки и бъдещи планове за развитие“, обърнаха се с покана от българската компания.


 

По време на международното изложение Телетек Електроникс ще представи редица от своите доказани технически решения за пожарна безопасност, сред които адресируема пожароизвестителна централа IRIS с максимално покритие от 96 зони. В зависимост от типа на използваните устройства, панелът поддържа работа посредством два комуникационни протокола – System Sensor Series (кръгов разширител IRIS SS) и Teletek Electronics (кръгов разширител IRIS TTE).

 

„Панелът IRIS разполага с до 250 свободно програмируеми логически входа/изхода. Решението е разработено също с функция за свързване на до 32 панела/повторителя в локална мрежа, а потребителите имат възможността да програмират и мониторират системата през Ethernet интерфейс“, обясниха от фирмата.

 

Посетителите на щанда на българските изложители ще могат да видят още и серията адресируеми пожароизвестителни решения с LPCB сертификация – SensoIRIS. „Предлагаме разнообразие от адресируеми пожароизвестители –температурни, оптично-димни и комбинирани, поддържащи ТТЕ протокол на комуникация и отговарящи на стандарт EN54“, коментираха специалистите от Телетек Електроникс.

 


Firex International е единственото специализирано събитие за пожарна безопасност в Европа. По време на тазгодишното издание повече от 130 изложители се очаква да представят над 5000 продукта и технически решения в областта. Международният форум включва още специална зона за демонстрация на оборудване, над 25 часа безплатни лекции от водещи експерти, конференции, както и съпътстващи събития по сигурност, здраве и безопасност, както и управление на съоръжения.

 

Повече информация за Телетек Електроникс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Телетек Електроникс, Firex International

Още от Електротехника