Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

Телетек Електроникс взе участие в международното изложение Secutech 2019 във Виетнам

26.08.2019 г.

In SerbianТелетек Електроникс е сред най-големите производители на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника в Източна Европа. Дружеството разполага с богато портфолио от алармени и пожароизвестителни системи, модули за комуникация, софтуер, както и решения за мониторинг, които редовно представя на утвърдени международни форуми, включително и на хиляди километри от родната България. „Между 14 и 16 август т.г. взехме участие в изложението Secutech Vietnam 2019, където демонстрирахме нашите разработки пред многобройни посетители от страните от Югоизточна Азия”, информираха за Инженер.bg от Телетек Електроникс.


 

По време на тазгодишното издание на изложението Secutech Vietnam, което се проведе в град Хо Ши Мин, Виетнам, Телетек Електроникс демонстрира свои продукти и комплексни решения заедно с над 350 изложители от 20 държави. Представени бяха различни системни разработки от сферата на сигурността, пожарната безопасност, интелигентното строителство, както и продукти с приложение в бита.


В рамките на международното събитие екипът на Телетек Електроникс имаше възможността да демонстрира своите най-нови алармени и пожароизвестителни решения. Гостите на изложението се запознаха с гамата конвенционални и адресируеми пожароизвестителни системи на доказаното българско дружество, сред които IVY, IRIS, IRIS PRO, SIMPO и мн.др.

 


Българската компания представи още своята серия адресируеми пожароизвестителни детектори SensoIRIS, притежаващи сертификация от Loss Prevention Certification Board (LPCB). Продуктовата гама включва модели адресируеми температурни, оптично-димни и комбинирани детектори, които отговарят на високите изисквания на международните стандарти за пожарна безопасност и се предлагат с доживотна гаранция.


 

„За да бъдем конкурентноспособни и да отговаряме на постоянно променящите се нужди на клиентите, ние не спираме да разработваме и реализираме нови технологии, които представяме и на международните пазари. Затова предлагаме не само отделни продукти, но и пълна гама от алармени, пожароизвестителни и комуникационни решения, подходящи за широк кръг от приложения – от жилищни сгради, малки офиси и къщи до средни и големи търговски и производствени обекти“, споделиха в заключение от Телетек Електроникс.

 

Повече информация за Телетек Електроникс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Телетек Електроникс, Secutech Vietnam

Още от Електротехника