Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

Телетек Електроникс с покана за безплатен уебинар: „Решения за пожароизвестяване 2020“ на 8 април

06.04.2020 г.

In Serbian

Доказаната българска компания Телетек Електроникс е сред най-големите производители на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника в Европа. Дори и по време на въведената у нас извънредна ситуация, дружеството не спира да работи за своите клиенти и да ги информира за новостите от областта на пожарната безопасност. „Включете се в нашия безплатен уебинар тази сряда, 8 април, от 10:00 ч. до 12:00 ч., когато ще Ви представим техническите характеристики на нашите разработки за 2020 г. Лектор на събитието, което ще се проведе на английски език, ще бъде нашият технически гуру, г-н Кирил Ставрев”, споделиха за читателите на Инженер.bg от Телетек Електроникс.


 

Безплатният семинар „Решения за пожароизвестяване 2020“ на Телетек Електроникс ще засегне теми, свързани с адресируемите и конвенционалните пожароизвестителни системи на българската компания, а също така ще представи и ново софтуерно решение за мониторинг. В края на уебинара ще бъде отделено време за дискусия и задаване на въпроси от страна на участниците.

 

Програма на събитието:

 

 - Важни технически характеристики на адресируемите и конвенционалните пожароизвестителни системи на Телетек Електроникс;

 - Всичко ново за решенията IRIS & SensoIRIS;

 - Представяне на нов софтуер за наблюдение;

 - Открита дискусия за въпроси и отговори.

 

Може да се присъединете към групата за уебинара ТУК (изисква се потребителски профил в Skype).


 

Основана през 1991 г., днес фирма Телетек Електроникс разполага с богато портфолио от сигнално-охранителни и пожароизвестителни системи и цялостни комуникационни решения с приложение във всички видове сгради. Продуктите, които се предлагат от компанията, включват алармени и пожароизвестителни системи, модули за комуникация, мониторинг, както и софтуер.

 

Повече информация за Телетек Електроникс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

 

Източник на снимковия материал: Телетек Електроникс

Още от Електротехника