Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

Телетек Електроникс продължава работа при строги мерки във връзка с разпространението на COVID-19

17.03.2020 г.

 

„Във връзка с извънредната ситуация с коронавирусната инфекция COVID-19 и наложените ограничения в национален и световен мащаб, ние от фирма Телетек Електроникс въведохме проактивен подход за справяне с възникналите обстоятелства с ясното разбиране за притесненията на нашите партньори и клиенти, както и на служителите ни и техните семейства“, съобщи за Инженер.bg изпълнителният директор на компанията – г-жа Мариела Маджарова.


 

„Приемането и обработването на поръчки от страна на компанията продължава, като търговските ни специалисти работят дистанционно от домовете си. Мерките за безопасност включват още отмяна на всички планирани срещи и служебни пътувания до промяна на ситуацията и намаляване на опасността“, допълни още изпълнителният директор на дружеството.

 

Производствените процеси в Телетек Електроникс продължават на пълен капацитет при строги мерки за запазване на здравето на служителите и техните семейства. За целта се забранява достъпа на външни лица в сградата на компанията, а всеки служител, посещавал наскоро рискова държава, ще работи от дома си за 14-дневен период. Освободени са служителите с настинка, както и проявяващите грипоподобни симптоми.

 

В помещенията на територията на компанията се извършва дезинфекция няколко пъти дневно, на всички входове са поставени диспенсъри с дезинфектант за ръце, а всички служители в производството носят маски и ръкавици за еднократна употреба.

 

„От името на целия екип на Телетек България пожелаваме здраве за Вас и Вашите близки, колеги и приятели!“, заяви в заключение г-жа Маджарова.

 

Повече информация за Телетек Електроникс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Телетек Електроникс

Още от Електротехника