Събития

Телетек Електроникс представи най-новите си решения за пожарна безопасност на изложението Intersec 2020 в Дубай

08.02.2020 г.

 

 

 

 

 

Телетек Електроникс е доказан български и европейски производител на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника с 28-годишна история. Компанията за пореден път представи на международния пазар своето богато портфолио от алармени и пожароизвестителни системи за мониторинг, вземайки участие в техническия панаир Intersec 2020 в Дубай. „Това е едно от най-големите световни изложения в сферата на безопасността и противопожарната защита. Гордеем се, че бяхме част от това престижно събитие, на което демонстрирахме нашите български разработки и обменихме опит с едни от най-големите специалисти в сферата на сигурността”, коментираха за Инженер.bg от Телетек Електроникс.

 

 


Тази година в Дубай се проведе 22-рото издание на водещото световно търговско изложение за сигурност, безопасност и противопожарна защита, което приветства над 1000 изложителя, представители на 56 държави, и привлече около 35 000 посетители от най-различни сфери на индустрията. Тридневното събитие впечатли с разнообразната си програма, включваща специализирани форуми и семинири, демонстрации на технически решения на открито, зона за дронове, както и VR (виртуална реалност) състезание за пожарогасене и церемония по връчване на наградите Intersec.

 

 

На изложбения щанд на Телетек Електроникс гостите на Intersec 2020 се запознаха с обширното портфолио от конвенционални и адресируеми пожароизвестителни системи на дружеството, сред които IRIS, IRIS PRO, IVY, SIMPO и мн.др. Българските специалисти представиха също своята серия адресируеми пожароизвестителни детектори SensoIRIS, които притежават Loss Prevention Certification Board (LPCB) сертификация.

 

В отговор на непрекъснато нарастващите технически изисквания на клиентите и динамично развиващия се пазар, компанията предлага както отделни продукти, така и цялостни сигнално-охранителни, пожароизвестителни и комуникационни системи, подходящи за апартаменти, къщи и малки офиси, средни и големи търговски и производствени обекти. Продуктовата специализация на фирмата включва не само алармени системи, детектори, сирени и аксесоари, но също и технологии за комуникация, мониторинг, софтуер и мн.др.

 

 

Голяма част от високотехнологичните разработки, които Телетек Електроникс демонстрира на изложението Intersec 2020, са използвани за оборудването на близо милион сгради в световен мащаб. Българската компания има успешно реализирани проекти в страни като Турция, Португалия, Бразилия, Алжир, Катар и мн.др.

 

Повече информация за Телетек Електроникс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Телетек Електроникс, Intersec 2020

Още от Електротехника