Събития

Телетек вече оперира под наименованието ТЕКРА, отбелязвайки началото на нов етап на развитие

09.01.2018 г.


Утвърденият български специалист в областта на сградните енергийни, информационни и алармени електроинсталации Телетек вече ще оперира на пазара под търговското наименование ТЕКРА (TEKRA). „В резултат от дългогодишната ни работа като търговци и дистрибутори на продукти в две основни направления – „Системи за сигурност“ и „Електрооборудване“, компанията ни достигна до очаквания растеж и водеща пазарна позиция. За да отбележим началото на нов, следващ етап от възходящото ни развитие, за да се откроим, както и за да продължим успеха си в сферата на технологиите, ние приехме ново име – TEKRA“, обявиха за Инженер.bg от дружеството.„ТЕКРА е израз на модерната ни нова визия за усъвършенстване на услугата, за подобряване на пазарната позиция и отразява желанието ни да увеличим в още по-висока степен доверието на нашите клиенти към нас“, уточниха още от фирмата.


Под новия фирмен бранд TEKRA компанията ще предлага най-модерните и ефективни решения за изграждане на сградни алармени, информационни и енергийни системи, като запази и продължи да развива традицията на надежден и доверен партньор.


За връзка с компанията може да бъде използвана същата контактна информация, както досега – фирмените и мобилните телефони остават непроменени, наред с e-mail адресите, които ще продължат да бъдат с разширение @teletek.bg за период от 6 месеца. „Нашите отговори по електронен път ще получавате от @tekra.bg, което е свързано с излизането на новия ни фирмен уебсайт www.tekra.bg“, обясниха от дружеството.


Фирмата вече се легитимира в официална и търговска кореспонденция като ТЕКРА ЕООД. Тъй като е променено само името, а дружеството е същият юридически субект с непроменен ЕИК, адрес на регистрация и състав на управителни органи, не се налага промяна в подписаните до момента документи и разменена кореспонденция от името на Телетек ЕООД с партньорите и клиенти на компанията“, уточниха от ТЕКРА.


Повече информация за ТЕКРА ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!Източник на снимковия материал: ТЕКРА ЕООД

Още от Електротехника