Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

IMI на 39 години: Способността ни да се адаптираме към динамичната пазарна среда е ключът към успеха ни

16.08.2019 г.

In Serbian


На 5 август т.г. световният лидер в производство на електроника Integrated Micro-Electronics, Inc (IMI) отбеляза своята 39-а годишнина, съобщиха за Инженер.bg от дружеството у нас – Интегрейтид Микро-Електроникс България. На официална церемония изпълнителният директор на компанията, г-н Артур Тан (Arthur Tan), поздрави своите колеги по повод празника и отбеляза, че именно благодарение на тяхната усилена работа компанията е постигнала своите успехи, а чрез пътя, който са извървяли, заедно са изградили IMI като международен бранд от този мащаб.„Нашата най-силна черта през тези 39 години, която ни помогна да стигнем дотук, е адаптивността ни. Ние не се страхуваме да правим избори и по този начин се интегрираме в променливата пазарна среда. Разгърнахме дейността си и в сфери като аерокосмическата и отбранителната дейност“, каза още г-н Тан.


Изпълнителният директор на IMI изтъкна и факта, че в световен мащаб компанията се е наредила на 17-о място сред най-добрите производители в областта на електрониката, а сред тези в автомобилната електроника тя е заела 5-а позиция.


IMI развива своята дейност в областта на автомобилната, индустриална, ВЕИ, телекомуникационната и битовата електроника. Към момента глобалната компания притежава 21 производствени звена в 10 държави.


Не по-малко амбициозна е дейността на високотехнологичната компания в България, която присъства у нас от 2011 г. В гр. Ботевград се намират производствените предприятия на IMI България, а в столицата е позициониран развойният ѝ център. Дружеството предлага професионално развитие на над 2700 човека.За студентите от различни инженерни специалности IMI България провежда ежегодни стажантски програми, които са отлично допълнение към теоретичната подготовка на младите, дават ценен практически опит и осигуряват силен отскок за бъдещата им кариера. На най-добре представилите се по време на стажа компанията предлага и назначаване на постоянен трудов договор.


Българското дружество непрекъснато разгръща своята дейност и търси свежи попълнения за своя експертен екип. Ако сте инженерен специалист, който вижда перспективи за своята кариера в България, то посетете изложението Career Show 2019, което ще се проведе на 10 септември 2019 г. в зала Арена Армеец. На щанда на IMI България ще можете да получите повече информация за дейността на компанията и вакантните й работни позиции в момента.


Повече информация за Интегрейтид Микро-Електроникс България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: IMI, Интегрейтид Микро-Електроникс България

Още от Електротехника