Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

 • Merchant Pro: Как да избегнем рисковете, пред които е изправен бизнесът ни и да постигнем сигурност в онлайн търговията

  Merchant Pro: Как да избегнем рисковете, пред които е изправен бизнесът ни и да постигнем сигурност в онлайн търговията

  Сигурността в електронната търговия е сериозна тема, с която всеки интернет потребител трябва да е наясно. Има много информация за безопасността на клиента при електронно пазаруване, но такава в помощ на търговеца се намира доста по-трудно. Като компания с професионален опит в онлайн търговията, ние от MerchantPro сме наясно, че собствениците на електронни магазини също са изправени пред рискове като провалени продажби и опити за измама.

 • Телетек Електроникс с покана за безплатен уебинар на тема „Сигнално-охранителни решения 2020“ на 24 април

  Телетек Електроникс с покана за безплатен уебинар на тема „Сигнално-охранителни решения 2020“ на 24 април

  В настоящите условия на извънредно положение, фирма Телетек Електроникс продължава да поддържа активна комуникация със своите партньори, клиенти и колеги чрез виртуални срещи. „Каним Ви да се включите в предстоящия ни безплатен уебинар, който ще се състои на 24 април 2020 г. (петък) от 10:00 до 12:00 ч. В рамките на онлайн събитието ще представим продуктите от нашата гама сигнално-охранителни системи за 2020 г.“, съобщиха за Инженер.bg от екипа на утвърдената българска производствена компания.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Началото на слънчевата априлска седмица посрещаме подобаващо с букет от най-любопитните новини, събития и предстоящи проекти от сферата на технологиите, индустрията и техническото образование. Обзор на новините от последните седем дни представяме в нашата традиционна рубрика „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. Не пропускайте да посетите и www.борса.bg, за да се информирате за още водещи акценти от България и Балканите. Желаем Ви приятно четене!

 • ЛЕМ България проведе поредица от събития за кариерно ориентиране на гимназисти с фондация „Стъпка за България“

  ЛЕМ България проведе поредица от събития за кариерно ориентиране на гимназисти с фондация „Стъпка за България“

  ЛЕМ България взе участие в инициатива на „Стъпка за България“ – фондация за кариерно ориентиране и мотивация на гимназисти, която разчита на подкрепата на опитни професионалисти-доброволци на територията на гимназии в София-област и София-град. „Включихме се в поредицата от кариерни работилници, организирани от фондацията, с цел да помогнем за развитието на младежи, нуждаещи се от кариерна мотивация“, коментираха от ЛЕМ България за Инженер.bg.

 • Телетек Електроникс с покана за безплатен уебинар: „Решения за пожароизвестяване 2020“ на 8 април

  Телетек Електроникс с покана за безплатен уебинар: „Решения за пожароизвестяване 2020“ на 8 април

  Телетек Електроникс е сред най-големите производители на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника в Европа. Дори и по време на въведената у нас извънредна ситуация, дружеството не спира да работи за клиентите си и да ги информира за новостите от областта на пожарната безопасност. „Включете се в безплатния ни уебинар тази сряда, 8 април, от 10:00 ч. до 12:00 ч., когато ще Ви представим техническите характеристики на нашите разработки за 2020 г.”, споделиха от Телетек Електроникс.

 • С ПГТрЛП-Омуртаг ще споделяме възможности за обучение в областта на транспорта и леката промишленост

  С ПГТрЛП-Омуртаг ще споделяме възможности за обучение в областта на транспорта и леката промишленост

  Стартираме месец април с първоаприлски сняг и нови партньорства! Щастливи сме, че учебните заведения в Академична борса продължават да растат! Нека приветстваме Професионална гимназия по транспорт и лека промишленост (ПГТрЛП), намираща се в гр. Омуртаг! Гимназията е първото училище от област Търговище сред партньорите ни. За нейната история и традиции в обучението на специалисти ще ви разкажем в следващите редове. Да видим…

 • Ритал: Доставките от Германия нямат забавяния, за България срокът за продуктите на склад е 48 часа

  Ритал: Доставките от Германия нямат забавяния, за България срокът за продуктите на склад е 48 часа

  Добри новини за всички настоящи и бъдещи клиенти на фирма Ритал! „Разполагаме с големи складови наличности на индустриални табла и шкафове с доказаното немско качество на Rittal. Освен това, изделията се доставят от Германия без забавяне, а за България срокът на доставка за продуктите на склад е 48 часа“, обявиха пред Инженер.bg от българското дъщерно дружество на утвърдения немски производител Rittal по повод извънредната ситуация, обхванала Европа и целия свят.

 • Телетек Електроникс продължава работа при строги мерки във връзка с разпространението на COVID-19

  Телетек Електроникс продължава работа при строги мерки във връзка с разпространението на COVID-19

  „Във връзка с извънредната ситуация с коронавирусната инфекция COVID-19 и наложените ограничения в национален и световен мащаб, ние от фирма Телетек Електроникс въведохме проактивен подход за справяне с възникналите обстоятелства с ясното разбиране за притесненията на нашите партньори и клиенти, както и на служителите ни и техните семейства“, съобщи за Инженер.bg изпълнителният директор на компанията – г-жа Мариела Маджарова.

 • Български разработки за пожарна безопасност на Телетек Електроникс бяха демонстрирани на Sicur 2020 в Испания

  Български разработки за пожарна безопасност на Телетек Електроникс бяха демонстрирани на Sicur 2020 в Испания

  В периода от 25 до 28 февруари 2020 г. се проведе водещото международно изложение в областта на сигурността Sicur 2020 в гр. Мадрид, Испания, съобщиха за Инженер.bg от доказаното българско дружество Телетек Електроникс. По време на техническото събитие бяха представени последните иновации и разработките на утвърдени производители от цял свят. Сред многобройните изложители на Sicur 2020 участие взе и BC diid – официален представител на Телетек Електроникс в Португалия.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Въпреки изминалата по-кратка работна седмица, академичният свят и технологичният бизнес в България и от страните на Балканите привлякоха вниманието ни с разнообразие от любопитни новини, проекти и събития. Какво се случи през последните седем дни, можете да прочетете в традиционната ни обзорна рубрика „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. Посетете и www.борса.bg, за да се информирате за още много и интересни акценти. Приятно четене!

Още от Електротехника