Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

 • Ритал отвори нов склад в града на тепетата, за да съкрати още сроковете за доставка в цялата страна

  Ритал отвори нов склад в града на тепетата, за да съкрати още сроковете за доставка в цялата страна

  Ритал, дъщерно дружество на немския технологичен лидер Rittal, който е част от консорциума Friedhelm Loh, посрещна 2020 г. с нов склад в град Пловдив. „С това начинание целият ни екип ще гарантира още по-бърза логистика и постигане на по-кратки срокове за доставка на заявените стоки. Новата ни инвестиция е начин да изпълним и основната цел на компанията – безкомпромисно обслужване за всички клиенти“, коментираха за Инженер.bg от фирма Ритал.

 • Телетек Електроникс представи най-новите си решения за пожарна безопасност на изложението Intersec 2020 в Дубай

  Телетек Електроникс представи най-новите си решения за пожарна безопасност на изложението Intersec 2020 в Дубай

  Телетек Електроникс е доказан български и европейски производител на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника с 28-годишна история. Компанията за пореден път представи на международния пазар своето богато портфолио от алармени и пожароизвестителни системи за мониторинг, вземайки участие в техническия панаир Intersec 2020 в Дубай. Това е едно от най-големите световни изложения в сферата на безопасността и противопожарната защита.

 • С проект за високоефективна HR програма участва R&M в Годишните награди на БАУХ 2019

  С проект за високоефективна HR програма участва R&M в Годишните награди на БАУХ 2019

  „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M) бе сред кандидатите за наградата в категорията „Най-добър HR проект на голяма компания“ на Годишните награди на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ)“, съобщиха за Инженер.bg от екипа на дружеството. Призовете, които имат над 15-годишна традиция, целят да откроят успешните и иновативни HR практики в страната. Това е единствена по рода си инициатива, отчитаща постиженията на HR специалистите.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Месец февруари ни посреща с щедра доза слънце и много добро настроение, а ние от Инженер.bg Ви приветстваме с традиционния ни обзор на новините от предходната седмица „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“ – Вашия гид в света на водещите акценти от сферата на техническото образование, човешките ресурси, бизнес проектите и събитията в значими икономически отрасли у нас и в страните на Балканите. Не пропускайте да се информирате за всички актуални новини и на www.борса.bg.

 • Реализирайте повече продажби, без да отваряте нов търговски обект, с онлайн магазин от ShopMania BIZ

  Реализирайте повече продажби, без да отваряте нов търговски обект, с онлайн магазин от ShopMania BIZ

  В съвременния свят най-лесният начин за увеличаване на продажбите с по-малко разходи включва изграждането на цялостно онлайн присъствие. За целта е необходимо да се доверим на надежден партньор, който може да предложи инструменти и функционалности за отлично представяне на всеки бизнес. Сред лидерите в бранша е платформата за създаване на онлайн магазини ShopMania BIZ – лесна и интуитивна за използване, с безплатен основен пакет и 15 дневен тест период.

 • Производствената компания IMI България бе отличена с приза „True Leader“ в автомобилната индустрия у нас

  Производствената компания IMI България бе отличена с приза „True Leader“ в автомобилната индустрия у нас

  Сред икономическите сектори с най-силно развитие у нас през последните години е производството на автомобилни компоненти. В страната присъстват някои от водещите компании в този отрасъл. Един от най-изявените представители на тази група е IMI България – дъщерно дружество на лидера в производството на автомобилна електроника Integrated Micro-Electronics, Inc (IMI). А за неговата лидерска същност неминуемо свидетелстват получените награди. Най-новата в „арсенала“ на фирмата е отличието „True Leader“.

 • Текра: Интелигентната ултра HD панорамна камера Dahua Hubble с награда за обществена сигурност

  Текра: Интелигентната ултра HD панорамна камера Dahua Hubble с награда за обществена сигурност

  Като водещ международен разработчик на иновативни решения за сигурност, Dahua Technology се придържа към основната си мисия да предоставя на пазара технологии, системи и цялостни услуги за създаването на една по-безопасна и интелигентна градска среда. Най-новото попълнение в портфолиото на дружеството е ултра HD панорамната камера Dahua Hubble. Основни акценти в камерата са способността за динамично проследяване на обекти и заложената мултисензорна технология.

 • Честита Нова 2020 година, скъпи колеги, партньори и приятели!

  Честита Нова 2020 година, скъпи колеги, партньори и приятели!

  Да посрещнем новото десетилетие с ентусиазъм и вдъхновение, с вълнуващо очакване на предизвикателствата, които ще ни поднесат идните дни. Да превърнем всяка идея в сбъдната мечта и да не спираме да се стремим към все по-високи върхове!

  И през следващата година, ние от Инженер.bg, ще сме до всички Вас, които сте избрали пътя на техниката и технологиите, пътя на бъдещето.

 • Ел Ди Джи отпразнува 15-ти рожден ден със стилно тържество в София сред партньори, клиенти и приятели

  Ел Ди Джи отпразнува 15-ти рожден ден със стилно тържество в София сред партньори, клиенти и приятели

  На 13 декември 2019 г., утвърдената българска компания Ел Ди Джи отбеляза тържествено 15-ата годишнина от своето основаване. Събитието се проведе в голямата зала на Централен военен клуб, София, която бе препълнена с партньори, клиенти и приятели на дружеството. Усмихнатият и елегантен екип на компанията посрещаше гостите, а управителят й – г-н Димитър Петков, благодари на всички гости за възможността да работят и да се развиват заедно през годините.

 • И Национална професионална техническа гимназия „Шандор Петьофи“ вече е сред партньорите ни

  И Национална професионална техническа гимназия „Шандор Петьофи“ вече е сред партньорите ни

  Мисията на Национална професионална техническа гимназия (НПТГ) „Шандор Петьофи“, намираща се в гр. Разград, е да ориентира образователния процес към потребностите на пазара на труда и да подготвя квалифицирани специалисти, които да се реализират успешно със своите професии. За нас е удоволствие да споделим, че Инженер.БГ ще си сътрудничи активно с гимназията, за да подкрепяме заедно младите ни колеги по пътя към успешната им професионална реализация.

Още от Електротехника