Да помогнем на българските болници с дооборудване, подръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

 • Защо бутиковото машиностроене избира експерти с индивидуализъм и какво прави Айгер Инженеринг „различната компания“

  Защо бутиковото машиностроене избира експерти с индивидуализъм и какво прави Айгер Инженеринг „различната компания“

  Айгер Инженеринг отново бе сред изложителите на ежегодния форум „Дни на Кариерата“, който се проведе на 17-ти октомври 2019 г. във филиала на ТУ – София в гр. Пловдив. „Дни на Кариерата е едно от събитията, които представляват най-голям интерес за нас. Всяка година търсим амбициозни млади хора, които имат интерес към технологиите и машиностроенето. Стремим се да им покажем кои сме, какво правим и кое ни прави „различната компания“, разказаха за Инженер.bg от фирмата.

 • R&M от „Дни на кариерата“ 2019: „Богата палитра от възможности се открива пред студентите с нашите стажантски програми“

  R&M от „Дни на кариерата“ 2019: „Богата палитра от възможности се открива пред студентите с нашите стажантски програми“

  С любопитни предложения за стаж запозна Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M) студентите, които посетиха щанда на фирмата по време на тазгодишното издание на изложението „Дни на кариерата“, което се проведе в София на 15 и 16 октомври. Дружеството у нас е част от международната компания Reichle & De-Massari AG, която работи в над 40 държави и произвежда компоненти и кабели за изграждане на офисни и публични мрежи и центрове за данни.

 • Над 140 работодатели потърсиха мотивирани и креативни младежи по време на „Дни на кариерата“ в ТУ-София

  Над 140 работодатели потърсиха мотивирани и креативни младежи по време на „Дни на кариерата“ в ТУ-София

  Технически университет – София отново даде среща на амбициозни студенти, мечтаещи за успешна реализация в света на техниката, с едни от най-изявените и утвърдени работодатели у нас. Традиционното изложение „Дни на кариерата“ се състоя в три поредни дни – 15-ти, 16-ти и 17-ти октомври. Инженер.БГ бе сред основните медийни партньори на събитието и традиционно се включи с изложбен щанд в София и Пловдив. Как мина изложението през погледа на екипа ни? Да видим...

 • „Светлината оживява и нашия живот преобразява...“ с биодинамично осветление на ES-SYSTEM от Текра

  „Светлината оживява и нашия живот преобразява...“ с биодинамично осветление на ES-SYSTEM от Текра

  На 16 октомври в BWT Premier Sofia Airport Hotel се проведе работна среща и демонстрация на биодинамично осветление на полския производител ES-SYSTEM, организирана от водещата българска търговска фирма Текра, специализирана в областта на сградните енергийни, информационни и алармени електроинсталации. Как светлината влияе на настроението ни и какъв ефект оказва осветлението, насочено към човека, е „най-горещата“ тема сред светлотехниците в момента.

 • Костал: Мобилността е концепция, а не автомобил. Бъдете и вие част от този изумителен свят

  Костал: Мобилността е концепция, а не автомобил. Бъдете и вие част от този изумителен свят

  По-свързани, по-интелигентни, по-модерни – такива са изискванията към всеки аспект на автомобилния бранш днес. И доказателството за това бе ежегодното изложение IAA, в което участие взе и Kostal – лидер в разработката на електронни и мехатронни компоненти за автомобилната индустрия. Какво представи международната компания и как можете да станете част от екипа ѝ в България разказаха за Инженер.bg от Костал България Аутомотив.

 • Емблематичната гимназия „Братя Евлогий и Христо Георгиеви“ в Карлово вече е сред партньорите ни

  Емблематичната гимназия „Братя Евлогий и Христо Георгиеви“ в Карлово вече е сред партньорите ни

  Продължаваме с добрите новини! Карловската професионална гимназия „Братя Евлогий и Христо Георгиеви“ също се присъединява към партньорите ни в Академична борса на Борса.bg. Заедно с една от най-старите гимназии у нас ще информираме младежите за различни възможности за обучение и реализация в гр. Карлово и региона. Вече повече от 100 години обучението в гимназията следва историческите превратности в родината ни.

 • Текра ще представи биодинамично осветление на работна среща „Светлината оживява“ в София

  Текра ще представи биодинамично осветление на работна среща „Светлината оживява“ в София

  Водещата българска търговска фирма Текра, специализирана в областта на сградните енергийни, информационни и алармени електроинсталации, организира работна среща и демонстрация на биодинамично осветление на 16-ти октомври в София. „Каним ви на нашата специализирана среща, за да ви покажем нещо ново, интересно и полезно в областта на биодинамичното осветление, а именно т.нар. Circadian технология. Очакваме ви!“, съобщиха за читателите на Инженер.bg от бългаското дружество.

 • Успешна кариера в телекомуникациите? Заедно с ВУТП ще информираме за възможностите за реализация в сектора

  Успешна кариера в телекомуникациите? Заедно с ВУТП ще информираме за възможностите за реализация в сектора

  Есента ни донесе много нови партньорства с утвърдени технически учебни заведения, пазещи своите история и традиции в професионалното образование. Щастливи сме да обявим, че Висшето училище по телекомуникации и пощи е поредната обучаваща организация, която се присъединява към семейството ни от партньори в Академична борса на Борса.bg! Заедно с ВУТП ще вдъхновяваме младите специалисти да поемат по пътя на успешното кариерно развитие в областта на телекомуникациите.

 • Първото техническо училище в Петрич се присъедини към Академична борса! Приветстваме ПГМЕТ „Юрий Гагарин“

  Първото техническо училище в Петрич се присъедини към Академична борса! Приветстваме ПГМЕТ „Юрий Гагарин“

  Интересът към Академична борса продължава да расте и всеки ден семейството ни от партньори става все по-голямо. Щастливи сме, че още една елитна техническа гимназия подкрепи мисията ни да изградим обединена информационна платформа, която да събира цялата информация, необходима на един млад специалист да се ориентира по отношение на неговото кариерно бъдеще и реализация в техническия бранш в страната! Приветстваме с „Добре дошли!“ ПГМЕТ „Юрий Гагарин“!

 • Career Show събра топ таланти и работодатели под покрива на зала Арена Армеец София

  Career Show събра топ таланти и работодатели под покрива на зала Арена Армеец София

  На 10 септември т.г. в зала Арена Армеец в столицата се проведе изложението за квалифицирани кадри Career Show 2019. Събитието срещна повече от 2 000 предварително селектирани специалисти, търсещи своето професионално развитие у нас, със 130 утвърдени работодатели от различни сектори. Гостите на събитието имаха възможността да се включат и в над 30 активности и дискусии, на които да получат отговор на редица въпроси за своята успешна кариера в България.

Още от Електротехника