Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

 • Емблематичната гимназия „Братя Евлогий и Христо Георгиеви“ в Карлово вече е сред партньорите ни

  Емблематичната гимназия „Братя Евлогий и Христо Георгиеви“ в Карлово вече е сред партньорите ни

  Продължаваме с добрите новини! Карловската професионална гимназия „Братя Евлогий и Христо Георгиеви“ също се присъединява към партньорите ни в Академична борса на Борса.bg. Заедно с една от най-старите гимназии у нас ще информираме младежите за различни възможности за обучение и реализация в гр. Карлово и региона. Вече повече от 100 години обучението в гимназията следва историческите превратности в родината ни.

 • Текра ще представи биодинамично осветление на работна среща „Светлината оживява“ в София

  Текра ще представи биодинамично осветление на работна среща „Светлината оживява“ в София

  Водещата българска търговска фирма Текра, специализирана в областта на сградните енергийни, информационни и алармени електроинсталации, организира работна среща и демонстрация на биодинамично осветление на 16-ти октомври в София. „Каним ви на нашата специализирана среща, за да ви покажем нещо ново, интересно и полезно в областта на биодинамичното осветление, а именно т.нар. Circadian технология. Очакваме ви!“, съобщиха за читателите на Инженер.bg от бългаското дружество.

 • Успешна кариера в телекомуникациите? Заедно с ВУТП ще информираме за възможностите за реализация в сектора

  Успешна кариера в телекомуникациите? Заедно с ВУТП ще информираме за възможностите за реализация в сектора

  Есента ни донесе много нови партньорства с утвърдени технически учебни заведения, пазещи своите история и традиции в професионалното образование. Щастливи сме да обявим, че Висшето училище по телекомуникации и пощи е поредната обучаваща организация, която се присъединява към семейството ни от партньори в Академична борса на Борса.bg! Заедно с ВУТП ще вдъхновяваме младите специалисти да поемат по пътя на успешното кариерно развитие в областта на телекомуникациите.

 • Първото техническо училище в Петрич се присъедини към Академична борса! Приветстваме ПГМЕТ „Юрий Гагарин“

  Първото техническо училище в Петрич се присъедини към Академична борса! Приветстваме ПГМЕТ „Юрий Гагарин“

  Интересът към Академична борса продължава да расте и всеки ден семейството ни от партньори става все по-голямо. Щастливи сме, че още една елитна техническа гимназия подкрепи мисията ни да изградим обединена информационна платформа, която да събира цялата информация, необходима на един млад специалист да се ориентира по отношение на неговото кариерно бъдеще и реализация в техническия бранш в страната! Приветстваме с „Добре дошли!“ ПГМЕТ „Юрий Гагарин“!

 • Career Show събра топ таланти и работодатели под покрива на зала Арена Армеец София

  Career Show събра топ таланти и работодатели под покрива на зала Арена Армеец София

  На 10 септември т.г. в зала Арена Армеец в столицата се проведе изложението за квалифицирани кадри Career Show 2019. Събитието срещна повече от 2 000 предварително селектирани специалисти, търсещи своето професионално развитие у нас, със 130 утвърдени работодатели от различни сектори. Гостите на събитието имаха възможността да се включат и в над 30 активности и дискусии, на които да получат отговор на редица въпроси за своята успешна кариера в България.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Разбрахте ли, че за четиринадесети пореден път Технически университет – София (ТУ-София) и Център „Кариера и възпитаници (алумни)“ организират традиционното изложение „Дни на кариерата“ в градовете София, Пловдив и Сливен? А успяхте ли да се информирате за важните новости в индустрията през изминалата седмица? Още новини в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от традиционния ни седмичен обзор „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“.

 • Телетек Електроникс взе участие в международното изложение Secutech 2019 във Виетнам

  Телетек Електроникс взе участие в международното изложение Secutech 2019 във Виетнам

  Телетек Електроникс е сред най-големите производители на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника в Източна Европа. Дружеството разполага с богато портфолио от алармени и пожароизвестителни системи, както и решения за мониторинг, които редовно представя на утвърдени международни форуми. „Между 14 и 16 август т.г. взехме участие в Secutech Vietnam, където демонстрирахме нашите разработки”, информираха от Телетек Електроникс.

 • Благоевградската професионална гимназия „Ичко Бойчев“ също се присъедини към семейството ни от партньори

  Благоевградската професионална гимназия „Ичко Бойчев“ също се присъедини към семейството ни от партньори

  „Традиции и новаторство“. Това е мотото на БПГ „Ичко Бойчев“, продължител на делото на две училища с многогодишна история и утвърдени традиции в обучението на технически кадри. Училището е поредното учебно заведение, което се присъедини към семейството ни от партньори- обучаващи организации, с които заедно информираме младите специалисти у нас за възможностите за професионално обучение и подобряване на професионалната квалификация чрез нашата Академична борса в Борса.bg.

 • B2N: Вече можете да се регистрирате за второто издание на Балканската конференция за 3D принтиране Additive Days

  B2N: Вече можете да се регистрирате за второто издание на Балканската конференция за 3D принтиране Additive Days

  Регистрацията за второто издание на балканската конференция за 3D принтиране Additive Days вече е активна! Събитието ще се проведе между 4-ти и 6-ти октомври т.г. в Sofia Tech Park и си поставя за цел да опровергае представите за „научно-фантастичните“ характеристики на 3D технологията, които често ѝ приписват. „Безспорно 3D принтирането променя света, но все още липсва знание как точно да впрегнем неговите възможности“, коментираха за Инженер.bg от компанията-организатор B2N.

 • IMI на 39 години: Способността ни да се адаптираме към динамичната пазарна среда е ключът към успеха ни

  IMI на 39 години: Способността ни да се адаптираме към динамичната пазарна среда е ключът към успеха ни

  На 5 август т.г. световният лидер в производство на електроника Integrated Micro-Electronics, Inc (IMI) отбеляза своята 39-а годишнина, съобщиха за Инженер.bg от дружеството у нас – Интегрейтид Микро-Електроникс България. На официална церемония изпълнителният директор на компанията, г-н Артур Тан (Arthur Tan), поздрави своите колеги по повод празника и отбеляза, че именно благодарение на тяхната усилена работа компанията е постигнала своите успехи.

Още от Електротехника