Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

 • Успешна кариера в телекомуникациите? Заедно с ВУТП ще информираме за възможностите за реализация в сектора

  Успешна кариера в телекомуникациите? Заедно с ВУТП ще информираме за възможностите за реализация в сектора

  Есента ни донесе много нови партньорства с утвърдени технически учебни заведения, пазещи своите история и традиции в професионалното образование. Щастливи сме да обявим, че Висшето училище по телекомуникации и пощи е поредната обучаваща организация, която се присъединява към семейството ни от партньори в Академична борса на Борса.bg! Заедно с ВУТП ще вдъхновяваме младите специалисти да поемат по пътя на успешното кариерно развитие в областта на телекомуникациите.

 • Първото техническо училище в Петрич се присъедини към Академична борса! Приветстваме ПГМЕТ „Юрий Гагарин“

  Първото техническо училище в Петрич се присъедини към Академична борса! Приветстваме ПГМЕТ „Юрий Гагарин“

  Интересът към Академична борса продължава да расте и всеки ден семейството ни от партньори става все по-голямо. Щастливи сме, че още една елитна техническа гимназия подкрепи мисията ни да изградим обединена информационна платформа, която да събира цялата информация, необходима на един млад специалист да се ориентира по отношение на неговото кариерно бъдеще и реализация в техническия бранш в страната! Приветстваме с „Добре дошли!“ ПГМЕТ „Юрий Гагарин“!

 • Career Show събра топ таланти и работодатели под покрива на зала Арена Армеец София

  Career Show събра топ таланти и работодатели под покрива на зала Арена Армеец София

  На 10 септември т.г. в зала Арена Армеец в столицата се проведе изложението за квалифицирани кадри Career Show 2019. Събитието срещна повече от 2 000 предварително селектирани специалисти, търсещи своето професионално развитие у нас, със 130 утвърдени работодатели от различни сектори. Гостите на събитието имаха възможността да се включат и в над 30 активности и дискусии, на които да получат отговор на редица въпроси за своята успешна кариера в България.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Разбрахте ли, че за четиринадесети пореден път Технически университет – София (ТУ-София) и Център „Кариера и възпитаници (алумни)“ организират традиционното изложение „Дни на кариерата“ в градовете София, Пловдив и Сливен? А успяхте ли да се информирате за важните новости в индустрията през изминалата седмица? Още новини в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от традиционния ни седмичен обзор „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“.

 • Телетек Електроникс взе участие в международното изложение Secutech 2019 във Виетнам

  Телетек Електроникс взе участие в международното изложение Secutech 2019 във Виетнам

  Телетек Електроникс е сред най-големите производители на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника в Източна Европа. Дружеството разполага с богато портфолио от алармени и пожароизвестителни системи, както и решения за мониторинг, които редовно представя на утвърдени международни форуми. „Между 14 и 16 август т.г. взехме участие в Secutech Vietnam, където демонстрирахме нашите разработки”, информираха от Телетек Електроникс.

 • Благоевградската професионална гимназия „Ичко Бойчев“ също се присъедини към семейството ни от партньори

  Благоевградската професионална гимназия „Ичко Бойчев“ също се присъедини към семейството ни от партньори

  „Традиции и новаторство“. Това е мотото на БПГ „Ичко Бойчев“, продължител на делото на две училища с многогодишна история и утвърдени традиции в обучението на технически кадри. Училището е поредното учебно заведение, което се присъедини към семейството ни от партньори- обучаващи организации, с които заедно информираме младите специалисти у нас за възможностите за професионално обучение и подобряване на професионалната квалификация чрез нашата Академична борса в Борса.bg.

 • B2N: Вече можете да се регистрирате за второто издание на Балканската конференция за 3D принтиране Additive Days

  B2N: Вече можете да се регистрирате за второто издание на Балканската конференция за 3D принтиране Additive Days

  Регистрацията за второто издание на балканската конференция за 3D принтиране Additive Days вече е активна! Събитието ще се проведе между 4-ти и 6-ти октомври т.г. в Sofia Tech Park и си поставя за цел да опровергае представите за „научно-фантастичните“ характеристики на 3D технологията, които често ѝ приписват. „Безспорно 3D принтирането променя света, но все още липсва знание как точно да впрегнем неговите възможности“, коментираха за Инженер.bg от компанията-организатор B2N.

 • IMI на 39 години: Способността ни да се адаптираме към динамичната пазарна среда е ключът към успеха ни

  IMI на 39 години: Способността ни да се адаптираме към динамичната пазарна среда е ключът към успеха ни

  На 5 август т.г. световният лидер в производство на електроника Integrated Micro-Electronics, Inc (IMI) отбеляза своята 39-а годишнина, съобщиха за Инженер.bg от дружеството у нас – Интегрейтид Микро-Електроникс България. На официална церемония изпълнителният директор на компанията, г-н Артур Тан (Arthur Tan), поздрави своите колеги по повод празника и отбеляза, че именно благодарение на тяхната усилена работа компанията е постигнала своите успехи.

 • Български и италиански ученици приключиха успешно летните си стажове в Бер-Хелла Термоконтрол

  Български и италиански ученици приключиха успешно летните си стажове в Бер-Хелла Термоконтрол

  Завърши програмата за летни стажове в Бер-Хелла Термоконтрол (BHTC) България, която се проведе под мотото „Подкрепа за развитие и успех“. Тази година своята практическа подготовка в компанията преминаха и възпитаници на италианския институт „Г. Маркони“, обучаващи се в професионално направление „Техник поддръжка и електрическо съдействие“. Инициативата се осъществява с подкрепата на Европейския Съюз, а партньор на българското дружество е ЧПК „Ейч Ар Си Кулинарна академия“.

 • Първото техническо училище в Добрич вече е в Академична борса! Приветстваме ПГТС „Михаил Василевич Ломоносов“!

  Първото техническо училище в Добрич вече е в Академична борса! Приветстваме ПГТС „Михаил Василевич Ломоносов“!

  Професионална гимназия по техника и строителство (ПГТС) „Михаил Василевич Ломоносов“ е поредната доказана гимназия, която се присъединява с микросайт към Академична борса на Борса.bg. Училището е първото техническо училище в гр. Добрич, а за нас е първото учебно заведение от града сред партньорите ни. Пожелаваме на нашите нови партньори успешни съвместни инициативи в бъдеще!

Още от Електротехника