Научете последните иновации при обработването на повърхности на Metal Days Conference с домакини: Tiger, Henkel, Rösler, Mankiewicz и Wagner, на 24 и 25 април т.г.

Интервю

 • Темпа Систем БГ: „Планираме да разширим базата за асемблиране на табла в България, за да покриваме и международни пазари“

  Темпа Систем БГ: „Планираме да разширим базата за асемблиране на табла в България, за да покриваме и международни пазари“

  Темпа Систем БГ е утвърдено българско дружество, опериращо в областта на индустриалната автоматизация, което не спира да се развива. „Смело мога да заявя, че ние можем да извършим пълен цикъл от инженерингови услуги по електрообзавеждането на едно предприятие. Дейността по асемблиране на табла, която развиваме в България, ни помага още повече в стремежа да предлагаме цялостни и конкурентни услуги, отговарящи на всички изисквания на клиентите“, коментира за Инженер.bg г-жа Айше Ерел.

 • Айше Ерел от Темпа Систем БГ: „15 години Tempa Pano предоставя висококачествените си решения на българския пазар”

  Айше Ерел от Темпа Систем БГ: „15 години Tempa Pano предоставя висококачествените си решения на българския пазар”

  Вече 15 години на българския пазар активно присъства фирма Темпа Систем БГ. Компанията е представителство на турския производител на комплексни решения за индустриална автоматизация Tempa Pano и е утвърден лидер в областта на доставките на метални шкафове и кутии за ел. табла, както и асемблирането им. Повече за основните дейности на предприятието научихме от първо лице. Г-жа Айше Ерел разказа с какво превъзхождат конкуренцията.

 • Инж. Любомир Илиев от Техруум: „Целта ни е да намалим строителните разходи и времето на строителния процес“

  Инж. Любомир Илиев от Техруум: „Целта ни е да намалим строителните разходи и времето на строителния процес“

  От началото на 2017 г. международно признатата компания TechRoom, предлагаща услуги и продукти в сферата на иновациите, технологиите и строително‐информационните системи (BIM), има структура и екип на територията на България. Повече за дейността на компанията, същността на BIM технологиите, които предлага у нас, и приложенията, които намират приложение в индустрията и строителството, разказа пред Инженер.bg инж. Любомир Илиев, управител на Техруум ЕООД.

 • Илия Кръстев от SAP: Искаме да се утвърдим като доверен консултант в облачните услуги

  Илия Кръстев от SAP: Искаме да се утвърдим като доверен консултант в облачните услуги

  В наши дни облачните услуги и концепцията за Интернет на нещата навлизат все по-сериозно в различни индустриални области. Безспорен лидер в тази сфера, доказал своите големи възможности и оправдал доверието на хиляди клиенти по света, е SAP. Повече за дейността на компанията, за иновативните й решения, за най-големите последно реализирани проекти в сферата на IoT-технологиите и др., разказва за Инженер.bg г-н Илия Кръстев, отговарящ за платформения бизнес на SAP у нас.

 • Мая Иршик от ВАГО България: „Растем и продължаваме да се развиваме на българския пазар и на Балканите“

  Мая Иршик от ВАГО България: „Растем и продължаваме да се развиваме на българския пазар и на Балканите“

  Мая Иршик, маркетинг мениджър на водещата компания в сферата на електротехниката, електрониката, автоматиката, сградната и индустриална автоматизация ВАГО България, в ексклузивно интервю пред Инженер.bg разказва за новите предизвикателства, пред които e изправена фирмата, за основните групи изделия, които предлага на пазара, за последните новости на WAGO, както и за състоянието и бъдещите очаквания за развитие на пазара в България и на Балканите.

 • Работим усилено за утвърждаване на позициите на Socomec на българския пазар

  Работим усилено за утвърждаване на позициите на Socomec на българския пазар

  Инж. Иван Попов, управител на DTS - Цифрови Преносни Системи пред Инженер.bg за изминатия път, за утвърждаването на продуктите с марка Socomec на българския пазар, за цената на доверието от страна на клиенти и партньори, за привилегията да предлагаш и налагаш революционно нови технологии, както и за най-новите продуктови предложения на Socomec.

 • За да пробиеш на арабските пазари се изисква желязна воля, много търпение и сериозна визия за бъдещето

  За да пробиеш на арабските пазари се изисква желязна воля, много търпение и сериозна визия за бъдещето

  Инж. Милен Колев, управител на ЕЛМА Инженеринг и ръководител на търговски офис Бургас на ЕЛМА-М-ГРУП, за посещението си на един от най-големите форуми в областта на електрооборудването „Middle East Electricity”, който се провежда всяка година в Дубай; за възможностите, които предлагат арабските пазари и качествата, които са необходими, за да се пробие на тях, както и за личните си впечатления от един от най-красивите и модерни градове в света.

 • Ще изпратим годината със сериозен пазарен ръст, благодарност към партньорите и нови идеи за 2015 г.

  Ще изпратим годината със сериозен пазарен ръст, благодарност към партньорите и нови идеи за 2015 г.

  Госпожа Мая Иршик, маркетинг мениджър на ВАГО България, пред Инженер.bg за изключително успешната за ВАГО България 2014 г.; за мотивацията и хъса за работа, благодарение на които можем да превърнем предизвикателствата в успех; за екипа, доверието и спечелените нови клиенти, както и за продуктите на водещия немски производител - WAGO Kontakttechnik, очакващи своя пазарен дебют на българския пазар през 2015 г.

 • Beghelli е сред фирмите, определящи тенденциите в областта на осветлението

  Beghelli е сред фирмите, определящи тенденциите в областта на осветлението

  Инж. Иван Димов, управител на Бегели България пред Инженер.bg за привилегията да предлагаш продуктите на един от най-големите производители в областта на аварийното, промишленото и офис осветлението – италианската компания Beghelli; за удовлетвореността от хилядите успешно реализирани проекти у нас; за енергоспестяващото осветление и LED осветлението като доказан подход за икономия на енергия, както и за пътищата за постигане на реални ползи от внедряването на подобен тип осветление.

 • Качеството и сигурността на една система зависят от инсталацията и поддръжката й в изправно състояние

  Качеството и сигурността на една система зависят от инсталацията и поддръжката й в изправно състояние

  Теодор Попов, административен директор на Телетек Груп АД, пред Инженер.bg за качеството и сигурността на противопожарните инсталации, които следва да са основен показател за определяне на мерките за пожарна безопасност на сградите, за нормативните документи, допълващи Наредба № Iз-2815, както и за спецификите в лицензионния режим, въведен с нея.

Още от Електротехника