Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Интервю

Айше Ерел от Темпа Систем БГ: Изпълняваме ел. обзавеждане и автоматизация „до ключ“

25.06.2018 г.


Темпа Систем БГ, част от турския холдинг Tempa Pano, е специализирано българско дружество в продажбата, асемблирането, монтажа и въвеждането в експлоатацията на ел. табла и индустриално оборудване. Специално за Инженер.bg търговският директор на фирмата, г-жа Айше Ерел, разказа за някои от най-интересните проекти, изпълнени от компанията. „Изключителното предимство на нашата компания е, че можем да предоставим комплексни услуги на производствените предприятия, включващи ел. инсталации и автоматизация. Издаваме нашите обекти буквално „до ключ“, категорично заяви тя.В предишните материали, посветени на Темпа Систем БГ, ви информирахме за историята на фирмата, както и за пазарните предимства на техните индустриални шкафове и табла. Днес предстои да научим повече за инженеринговите предизвикателства, които специалистите от Темпа Систем БГ решават.


„Клиентите ни имат възможност да се възползват от един затворен цикъл от услуги, така че като краен резултат да получат своята производствена база готова за работа“, посочи г-жа Ерел и допълни: „Започваме с разработването на идеен проект, съобразен с конкретните нужди на съответния клиент, преминаваме през инсталиране на ел. инсталацията, асемблиране на контролните табла, докато стигнем до автоматизацията и въвеждането в експлоатация“.


Компанията е изпълнила многобройни успешни проекти, включително в сферата на дървообратването и производството на пелети. Според наблюденията на експертите от фирмата, този сегмент от промишлеността бележи изключително развитие през последните две години. Това е и причина много от производителите да се обръщат към Темпа Систем БГ, за да получат ефективни инженерингови решения за автоматизация на своите фабрики. Българското дружество може да се похвали с оборудвани от него „до ключ“ бази в Котел, Кърджали и мн. др.


Голяма стъпка за компанията, както и истинско предизвикателство, е дейността по реконструкцията на машини. „Мащабен проект за нас бе демонтажът на две големи производствени машини от фабрика във Франция. Те бяха реновирани, инсталирани и наново автоматизирани в две други производства – едното в Румъния, а другото – в Италия“, разказа г-жа Ерел.Хранително-вкусовата промишленост също е застъпена в дейността на Темпа Систем БГ. Компанията изпълнява проект, включващ автоматизацията на машини за производство на сладки в българско предприятие с дългогодишни традиции в този бранш.


„Може би най-интересният проект в досегашната ни практика бе изпълнението на взривозащитени шкафове, предназначени за военната индустрия. Нагърбихме се с изключителна отговорност, поемайки тази поръчка, защото изискванията за безопасност са възможно най-високите. В този сектор няма място за грешки. Но ние направихме всичко необходимо и се справихме“, изтъкна г-жа Ерел с нескрито вълнение.


Телекомуникационните съоръжения също присъстват в портфолиото на Темпа Систем БГ. „От години сме доставчик на някои от телекомуникационите компении в България. А последният ни проект в сектора бе свързан с преминаването към дигитална телевизия. В резултат на този процес всички табла в телевизионните кули трябваше да бъдат подменени, а ние бяхме избрани за изпълнител“, обяви в заключение г-жа Ерел.


 

Първото интервю с г-жа Айше Ерел от Темпа Систем БГ със заглавие: „Айше Ерел от Темпа Систем БГ: „15 години Tempa Pano предоставя висококачествените си решения на българския пазар”, можете да прочетете ТУК.


Второто интервю със съуправитела на Темпа Систем БГ, г-жа Ерел със заглавие: „Темпа Систем БГ: „Планираме да разширим базата за асемблиране на табла в България, за да покриваме и международни пазари”, ще намерите ТУК.


Повече информация за Темпа Систем БГ ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материалТемпа Систем БГ

Още от Електротехника