Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Интервю

Айше Ерел от Темпа Систем БГ: „15 години Tempa Pano предоставя висококачествените си решения на българския пазар”

20.11.2017 г.

Вече 15 години на българския пазар активно присъства фирма Темпа Систем БГ. Компанията е представителство на турския производител на комплексни решения за индустриална автоматизация Tempa Pano и е утвърден лидер в областта на доставките на метални шкафове и кутии за ел. табла, както и асемблирането им. Повече за основните дейности на предприятието и за едно от приоритетните им направления – производство, доставка и монтаж на метални шкафове и кутии за ел. табла – научихме от първо лице. Г-жа Айше Ерел разказа пред Инженер.bg с какво превъзхождат конкуренцията и каква е визията за развитие на българското дружество.За първите стъпки на Темпа Систем БГ


„Темпа Систем БГ стартира дейността си точно преди 15 години – през декември 2002 г. В началото започнахме само с инженерингова дейност в сферата на автоматизацията, но с бавни стъпки в правилната посока се разраснахме достатъчно, за да започнем да предлагаме продуктите на Tempa Pano, с които да застанем на челните позиции в бранша“, разказа г-жа Ерел и допълни: „Изминахме дълъг път, за да се докажем на българския пазар и да се превърнем в конкурентоспособна компания със самочувствие да се състезава директно с големите западни производители в сектора“.


„Ние не сме дистрибутори“


Основно предимство, което от фирмата посочиха в полза на по-доброто обслужване на клиентите, е фактът, че българското дружество е част от турският холдинг Tempa Pano. „Това означава, че нашите клиенти комуникират директно с производителя, а не с дистрибутор или посредник. Можем да си позволим да изпълним всяко задание на клиента, да изработим продукт по специален индивидуален проект“, изтъкна още г-жа Ерел.


„Наше предимство са кратките срокове на доставка“


Госпожа Ерел е категорична, че сред най-големите предимства на продуктите на компанията е конкурентното съотношение качество - цена. „Качеството на нашите шкафове и кутии за табла се конкурира с доказаните западни производители, но поради географското положение на производството и базите, ние можем да предложим много кратки сроковете за доставка. Турция е съседка на България, което ни позволява да бъдем много гъвкави в условията за доставка“, обясни тя.


Собствено производство на вентилатори и климатични системи:


От две години международната компания може да се похвали с производство на вентилатори и климатични системи, предназначени за вграждане в кутиите за ел. табла и металните шкафове. „Това е още едно от предимствата ни – малко са производителите, които включват и тази част от индустриалното оборудване в дейността си“, заяви г-жа Ерел. Новата фабрика на Tempa Pano с площ 21 000 m2 прави компанията най-големия производител в бранша за Балканския полуостров.


В богатото портфолио на Темпа Систем БГ са включени правостоящи и стенни комуникационни шкафове, модулни табла, включително взривозащитени, електромагнитно съвместими табла, конзолни системи и мн.др. Продуктите на компанията са с разнообразни приложения в индустрията и са все по-предпочитан избор на редица производствени предприятия в страната и чужбина.


Очаквайте следващи коментарни материали за Темпа Систем БГ в Инженер.bg, в които ще ви разкрием още любопитни факти за дейностите по автоматизация и асемблиране на ел.табла на компанията.


Повече информация за Темпа Систем БГ, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!'Източник на снимковия материал: Темпа Систем БГ

Още от Електротехника