Интервю

Темпа Систем БГ: Не изпълняваме поръчки на ниска цена за сметка на качеството, дори това да ни коства клиенти

03.09.2018 г.

Търсите цялостни решения за автоматизация и електрообзавеждане на вашето производство? Обърнете се към утвърдената търговска, инженерингова и производствена компания Темпа Систем БГ, ако държите на високото качество! „Темпа Систем БГ не работи с апаратура от нисък клас. Оборудването и изделията, които предлагаме, са разработени при най-оптималното съотношение „цена-качество““, категорично заяви пред Инженер.bg г-жа Айше Ерел, търговски директор на дружеството, което е и част от структурата на турския производител Tempa Pano.


Компанията оперира на българския пазар повече от 15 години, а от около 3 години функционира и производствената ѝ база в гр. Пловдив, където се асемблират ел. табла. „Успяхме да спечелим доверието на клиентите ни и в тази дейност. След редица успешно изпълнени поръчки, вече гледаме към по-широки хоризонти и планираме разширение“, коментира г-жа Ерел. Амбициите на дружеството включват привличане на все повече клиенти не само от България, но и от цяла Европа. „Работим бързо, прецизно и използваме висококачествени материали и изделия. Сроковете ни за доставка са изключителни кратки, което влияе положително и върху крайната цена. Ето защо вече имаме самочувствието да излезем на международните пазари“, допълни тя.


 


„Понякога клиентите изискват ниската цена да е водещ аргумент, но ние отказваме поръчки, в които трябва да вложим възможно най-евтиното оборудване. За политиката на компанията това е недопустим компромис“, коментира г-жа Ерел.


У нас Темпа Систем БГ предлага цялостни инженерингови решения, включващи проектиране, производство, доставка, монтаж и пуск в експлоатация на индустриално оборудване, като обектите се издават „до ключ“. Водещи сектори, в които оперира фирмата са дървообработващата, хранително-вкусовата и телекомуникационната индустрия, а сред референтните ѝ проекти са и търговски и складови обекти, хотели, казина и др.

 


В продуктовото порфолио на българското дружество са включени:


 - Различни видове табла: за стенен монтаж, взривозащитени, от неръждаема стомана, електромагнитно съвместими и др.;

 - Индустриални шкафове: правостоящи, конзолни и др.;

 - LV разпределителни системи;

 - Климатични системи и др.Всички те са произведени с високото качество на Tempa Pano – един от най-големите производители в бранша на Балканите. „Наше конкурентно предимство също така е, че ние сме част от компанията-майка, а не дистрибутор. По този начин клиентите ни всъщност комуникират директно с производителя“, подчертаха в заключение от българското дружество.


Прочетете още любопитни коментари от Темпа Систем БГ в Инженер.bg ТУК.

 

Повече информация за Темпа Систем БГ ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материалТемпа Систем БГ

Още от Електротехника